dinsdag 29 juni 2010

Nieuw Boek : L.A. Candy

heb gister van Bol.com dit boek binnen gekregen.
las van de week een mail interview van haar in de Stars ..
en met haar bedoel ik Lauren Conrad
ik kende haar niet.
ze is van The Hills, en ik denk dat ik dat misschien 10 min ooit een keer gezien had.
maar ik las over wat voor een boek ze had geschreven, en ik dacht.."dat is een leuk luchtig zomers boek"
perfect dus voor dit warme zomerweer...
wat ik ook erg leuk vind is dat er 2 delen na komen, dus als het boek goed bevalt dan koop ik de andere delen ook..


"In Los Angeles draait het leven om zien en gezien worden. De stad heeft alles: een bruisend nachtleven, hippe designerwinkels, mooie mannen... Jane Roberts en haar beste vriendin Scarlett, nog geen twee weken geleden verhuisd naar L.A., kunnen hun geluk niet op wanneer een tv-producer hen vraagt voor zijn nieuwe realityshow, L.A. Candy. Ja, natuurlijk doen ze mee! Een nieuw chic appartement, gratis designerkleding, toegang tot exclusieve clubs en restaurants die ertoe doen… Wie wil dat niet?
Zodra de show van start gaat, gaat alles razendsnel. Ze worden beroemd en ineens is iedereen in hen geïnteresseerd: oude vrienden, vage kennissen en knappe onbekenden. Het duurt echter niet lang voordat Jane zich realiseert dat in L.A. niets is wat het lijkt."

dit is de korte beschijving over het boek!!! allemaal lezen dus :Pik heb hem trouwens in het Engels gekocht daar vind ik de verhaallijn altijd wat leuker in, dan de nederlandse vertaling ervan.

wat lezen jullie liever?? Nederlands of Engels???
laat het weten ben benieuwd

1 opmerking:

  1. ik lees in het nederlands, engels en duits. zou deze in het engels willen lezen omdat dat de originele taal is.
    heb de serie zelf een paar keer bij een vriendin gezien. was wel geinig maar zou het niet gaan volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.