dinsdag 2 november 2010

Hair Horror

ok dames... (en eventueel heren)
Ik heb jullie hulp nodig...
ik heb iedereen nodig en iedereen moet zijn mening geven :P

kijk naar het 3.11 min durende filmpje en red mij :P
Q: hoe moet ik mijn haar volgens jou doen???

18 opmerkingen:

 1. Wauw, je hebt echt mooi haar. Misschien wat laagjes, pony? Ik vind het wel mooi hoor. Je kunt er makkelijke mee de straat over.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt juist prachtig haar mallerd! Vol, blond, met slag, wauw! <3

  Ik zou er alleen een stuk afknippen als ik jou was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ten eerste heb je echt een prachtige bos met haren. Heel mooi lang en je hebt er een mooie slag in. Eigenlijk is mijn haar het beetje het zelfde als dat van jou. Vrij vol van onderen maar plat van boven, haha ;). Misschien is het een idee om het boven op wat voller te laten knippen, in wat kortere lagen. het valt dan boven op een stuk voller en ik weet zeker dat dat je prachtig zal staan. En nog een tip: Koop de 'big hair' shampoo bar van de Beauty bakery, die is echt geweldig en geeft je haar echt heel veel volume.
  Succes moet uitkiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gaaf haar! Ik zou voor een lok ofzo gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://www.meganhoff.nl/2009/06/het-juiste-kapsel-voor-jouw-vorm-gezicht/

  En daar van het eerste plaatje bovenaan lijkt me gaaf staan bij je !
  Maar het is maar een tipje hoor:D

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij hebt echt gruwelijk mooi haar juist! Maar zoals je zegt, op camera kan het nog veel mooier ogen dan dat het werkelijk is! Ik denk dat er hierboven al voldoende tips zijn gegeven!

  Andere shampoo, net wat meer lagen en misschien er ietsje af? Be happy, je haar is echt mooi zoals het is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt mooi haar hoor! Je kan zo best over straat, ziet er goed uit. Maar wat ik zou doen is er misschien een stuk vanaf knippen. Tot ongeveer de lengte die de meeste tijd in beeld is. Denk dat dat je goed staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou de lengte hetzelfde houden in elk geval. Puntjes eraf en misschien aan de voorkant het wat meer in laagjes laten knippen? Want je haar is echt super mooi vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik denk dat de tip van Madam Lotte goed zal werken bij jou.

  Maar even iets totaal anders: dit is de eerste keer dat ik op jouw blog kom. En ik vind het heel gek om te zeggen, maar wauw wat ben jij een mooie vrouw zeg!

  Veel succes met je kapsel, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb niet zo veel verstand van haar, maar als ik jou was zou ik gewoon één x naar een master kapper gaan (misschien ga je dat al) maar voor het geval je het niet gaat. Zij hebben er veel verstand van en als je dan verteld wat je nu allemaal hebt verteld weten ze er wel raad mee.

  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah meid je hebt echt prachtig haar zeg!
  Ik zou het iig niet laten knippe, zonde!

  Ik zou het denk vaker stijlen als ik jou was.. :)

  Verder heb ik eigenlijk geen goede tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Stuk eraf en dan met de stijltang stijl maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super mooi haar heb je vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 14. niet veel korter doen!! daar ga je echt spijt van krijgen. maar een pony en style het eens, denk dat je er dan heel anders tegen aan kijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ten eerste: je mag blij zijn met zo'n prachtige bos,

  wat ik zou doen, is je lok korter doen of een schuine/rechte pony knippen

  en verder lekker veel lagen aan de onderkant zodat het daar niet futloos en saai wordt.

  succes met je haarproblem, hopelijk heb je wat aan deze reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oow en nog een klein tipje, stijl het niet! dan lijkt je hoofd waarscheinlijk heeel lang en krullen zijn zoooo ongelooflijk mooi!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je hebt echt heel erg mooi haar zeg ! misschien dat je bovenop iets meer laagjes kunt laten knippen, zodat dat gedeelte ook iets meer volume krijgt en je het zelf wat mooier vindt staan. Maar echt, je moet er niet teveel af doen hoor, dat is grote zonde. Denk trouwens ook dat een bruin kleurtje je mooi zal staan. Ook al wil je graag je blonde kleurtje houden :p

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.