zondag 21 november 2010

my make-up storyIk vind persoonlijke  tags altijd erg leuk om te lezen, 
Zo leer je toch een beetje de persoon achter de blog kennen.
Nu kreeg ik al een lief berichtje van Sanaz  of ik de tag van haar wou ... "nou leuk" dacht ik!
Zeker omdat ik met haar in Januari naar Londen ga.De vragen zijn in het Engels maar ik geef gewoon in het Nederlands antwoord!


1. How old were you when you started wearing makeup?

Hmmm, ik denk zo rond de middelbare school... 12 / 13 jaar dat ik echt met make-up het begon eerst met hup 1 kleur oogschaduw en mascara, en dat was het . 
Ik heb als klein meisje wel enkele keren stiekem mezelf er onder gekladderd met  make-up van mijn moeder .

2. How did you get into makeup?

Mijn moeder is heel verzorgd en ziet er altijd tip top uit, vroeger is heeft ze zelfs voor het make-up merk Jafra (voor de oudere dames weten wel wat het is denk ik), van mijn moeder heb ik het wel echt mee gekregen.
Ik heb zelfs eens met mijn moeder gehad dat ik op de school foto moest voor de 2de klas, en dat ik bijna te laat kwam omdat ze nog niet klaar was met mijn make-up , dus moest ik maar net doen of ik door mijn enkel gegaan ben. (how funny is that :P )  

3. What are some of your favorite brands?
ik heb niet een vast merk, ik wissel graag af, goedkoop , duur , nieuw , oud , maakt me niks uit, als me iets bevalt , bevalt het me en maakt het me niet uit van welk merk het is.
Ik vind M.A.C. een heel erg mooi merk, maar helaas is mijn portemonnee daar niet altijd blij mee. Catrice en P2 zijn voor mij ook wel een fijn budget merk , Maar vergeet ook niet The Body Shop , Rituals , Essence, Chanel , Dior , Gosh .. weet ik veel noem maar op , Ik heb overal wel wat van. 

4. What does makeup mean to you?

Erg veel, zonder make-up ga ik niet de deur uit, en soms vind ik het nog wel lastig als mijn schoonouders mij zien zonder make-up. Maar ik vind het een opfleuring voor jezelf, Make-up is toch om je van je beste kant te laten zien.
make-up is een accessoire  om jezelf te versieren.

5. If you could only wear 4 products on your face what would they be?
Mascara : zonder mascara vragen mensen altijd aan me ... voel je je wel lekker ??
eyeliner : draag ik bijna dagelijks , geeft mijn oogopslag groter.
Foundation : ik heb erg rode wangen van mezelf en hiermee kan ik het mooi camoufleren
lipgloss : geeft altijd een gezonde look , en maakt het net af. 
6. What is your favorite thing about makeup?

Met make-up kun je verschillende stijlen creëren. Dat kun je ook wel met kleding, maar met make-up kun je dagelijks wisselen van look met dezelfde make-up producten en is dat een stuk voordeliger. Make-up maakt de vrouw af vind ik . 

7. What do you think about drugstore makeup vs high end makeup?

Als ik naar mezelf kijk , koop ik vooral drugstore make up , i.v.m. de prijs en mijn budget, maar af en toe koop ik ook wel eens High end make-up , maar daar denk ik wel langer over na voor ik het koop.

8. What is one tip of advice you can give to a beginner? 

begin met een paar dingen en koop niet direct tassen vol met make-up, heb gewoon een aantal basisdingen , zoals , mascara, oogschaduw, foundation, lipstick, lipgloss, oogpotlood of eyeliner en een blush ofzo.
ik zou vooral in het begin veel spelen met make-up en dingen proberen, en kijken naar plaatjes en filmpjes hoe anderen het doen. En zoals ik al zei , oefening baart kunst. (ik kon vroeger ook niet goed mijn eyeliner aanbrengen , nu gaat het nog wel eens mis, maar oefenen oefenen oefenen)
9. What is one makeup trend you never understood?


Ik vind die Barbie van "oh oh cherso" vind ik echt een lieve meid, maar haar make up vind ik echt een voorbeeld van wat ik niet snap... vooral de lippen en de wenkbrauwen.

10. What do you think about the beauty community on YouTube?


Ik vind het echt leuk! zelf vind ik het ook leuk om zo nu en dan een filmpje te plaatsen, 
Ik ben gek op de filmpjes van pixiwoo, kandeejohnson en michelle phan. Echt super vind ik die dames !!!


Nu moet ik 3 bloggers taggen en ik heb gekozen voor de volgende bloggers

- Vera Camilla (veracamilla)
- Linda (beautytreat)
- Laura (beautyaddicts)

6 opmerkingen:

 1. Superleuk dat je me getagd hebt! Ik ga hem zeker overnemen :D Ik wordt niet zo vaak getagd (dit is pas de 3e keer) maar deze is wel de moeite waard om over te nemen :D

  Denk dat onze antwoorden erg op elkaar zullen lijken, ik dacht precies hetzelfde bij veel vragen, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk !

  En leuke site heb je trouwens!:D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag. Leuk dat je hem hebt ingevuld.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. og jezus... BARBIE ja.. dat is echt een goed voorbeeld van een foute kop .. wel idd een leuke meid..prettig gestoord.. daar houden we van haha :x

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.