donderdag 4 november 2010

Unity Cosmetics : 118 Cherry

Deze lipstick kreeg ik vorige week opgestuurd van Unity Cosmetics.
Unity Cosmetics is een nieuw Nederlands bedrijf, dat vanaf september een nieuwe hypo-allergene minerale make-up lijn introduceert. De producten zijn te koop via onze webwinkel  en via home-parties, beurzen en evenementen.Unity Cosmetics richt zich op kwalitatief hoogwaardige make-up producten zonder parabenen (synthetisch conserveringsmiddel die kunnen leiden tot huiduitslag), zonder geurstoffen (die veroorzaken vaak allergische reacties), en met vooral veel mineralen en natuurlijke verzorgende ingrediënten. De prijs is concurrerend, de verpakkingen zijn 'slim' (magneetsysteem voor oogschaduws, lippenstiften waarbij je aan de buitenkant de echte kleur kunt zien, enz.) en stijlvol (zwart / zilvergrijs). De producten zijn geschikt voor vrouwen/meiden met een gevoelige huid, maar ook voor vrouwen/meiden die gewoon van mooie make-up houden. Uiteraard zijn alle producten dierproefvrij.


Het is de 118 Cherry lipstick, een erg mooi kleur.
Het is een donker rode kleur met tinten naar bruin toe.
Ik had nog niet zo'n kleur dus ben er erg blij mee.
hij smeert erg lekker en blijft voor een lipstick redelijk goed zitten.
Ik had gehoopt dat ie wat langer zou blijven zitten, want als roodtinten een beetje vervagen op je lippen kan dat een beetje een raar randje geven en moet je elke keer blijven smeren.
Hij is erg lekker creamy en smeert daardoor lekker op je lippen, hij kruimelt niet , hij vlokt niet en hij voelt ook niet droog aan.


In de webshop kun je hem kopen voor €14,00 , ze hebben op dit moment een actie en nu kosten ze €11,50 .
Ik weet helaas niet tot wanneer die actie is.
Ik vind de prijs wat aan de hoge kant, dit komt denk ik ook omdat het een nieuw en een nog wat onbekend merk is.

Of ik hem weer zou kopen? 
Hmmmm ben nog niet helemaal overtuigd, dus misschien in de toekomst nog maar wat proberen van hun andere leuke artikelen in het arsortiment.

Q: let jij bewust op dierproefvrij?


7 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.