zaterdag 30 april 2011

essence trend edition “you rock!”


Laat het seizoen van de openlucht concerten maar beginnen – het is tijd voor harde muziek, wild haar en feesten of je leven ervan afhangt! essence heeft de ultieme must-haves voor een coole festivallook. Met langhoudende texturen en handige hulpjes om je mee op te frissen op het kampeerterrein. De trend edition “you rock!” geeft je de ultieme rock & roll stijl. In mei en juni 2011 willen alle fans het podium op – met producten die ‘rocken’.essence you rock! – eyeshadow palette

Zorg dat je niet teveel hoeft mee te sjouwen naar festivals. In dit doosje vind je maar liefst zes powder eyeshadows. Met genoeg mogelijkheden en combinaties voor een compleet seizoen vol concerten. Met jouw ultieme festivallook kom je overal binnen! Ook in het compacte doosje: een spiegeltje, een tweezijdige applicator en een mini-kajal. Consumentenadviesprijs € 3,99.
essence you rock! – eyeshadow base

Van de Kings of Leon tot de Beatsteaks: jouw oogschaduw moet en zal op z’n plaats blijven tot alle muzikanten het podium hebben verlaten. Deze basis zorgt ervoor dat je oogschaduw intens lang houdt en een mooie glans krijgt! Rock on, baby – dit feestje is nog lang niet over! Verkrijgbaar in 01 rock chick´s base. Consumentenadviesprijs € 2,29.

essence you rock! – lipstain

essence you rock! lipstain is de ster van de show die het volhoudt tot de afterparty’s! Eenmaal opgebracht, blijven lippen prachtig en verleidelijk gekleurd tot de zon opkomt. Verkrijgbaar in 01 let me in rose en 02 your pink is on fire. Consumentenadviesprijs € 1,99.


essence you rock! – nailpolish

Een supercombinatie van nagellak in vijf waanzinnige kleuren geven je festivaloutfit de final touch. Laat die handen in de lucht maar zien! Verkrijgbaar in 01 cut off the beige, 02 love, peace and purple, 03 kings of mints, 04 let me in pink en 05 speed of light blue. Consumentenadviesprijs € 1,49.

essence you rock! – pocket brush

Haar in de war? Nee hoor! Met dit handige zakborsteltje is je warrige headbang haar in no time weer mooi in de krul geborsteld. Het miniformaat maakt het gemakkelijk om het borsteltje snel na gebruik weer op te bergen. Verkrijgbaar in 01 rock chick’s brush. Consumentenadviesprijs € 1,29.


essence you rock! – refreshing spray

Heerlijk geurend en verfrissend afkoelen met een druk op de knop nadat je compleet los bent gegaan op je favoriete band! Het is dan ook geen verrassing dat deze verfrissende gezichts- en bodyspray de naam 01 rock chick’s refresher heeft. Consumentenadviesprijs € 1,99.

essence “you rock!” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in de maanden mei en juni 2011.
Dat houdt dus in dat je nog maar een paar dagen moet wachten!

Ik ga zeker voor de eyeshadow base kijken.
Q: Ga jij wat op je verlanglijstje zetten?