donderdag 28 april 2011

essence trend edition “meet_me@holografics.com”


Laat je meevoeren in een holografische make-upwereld, waar schitterende kleuren en 3D-effecten samenkomen om verleidelijke ogen, lippen en nagels te creëren. essence heeft het allemaal dit seizoen
De essence “meet_me@holografics.com” trend edition” volgt de make-up trends op de voet en biedt hemelse creaties, rechtstreeks uit de modewereld! essence gaat in mei/juni 2011 voor 3D- effecten en zonnige, lichte texturen voor een futuristisch begin van je zomer!essence meet_me@holografics.com – cream to powder eyeshadow

De luchtige en lichte textuur van de cream to powder eyeshadow weerspiegelt de zonnestralen in iriserende tinten op je oogleden. Verkrijgbaar in C01 gagalectric, C02 lil@c en C03 prism@tic white.
Consumentenadviesprijs € 1,99.


essence meet_me@holografics.com – liquid eyeliner

Wanneer je de glans van deze vloeibare eyeliner ziet, is het moeilijk om niet aan een zomerse nachtelijke hemel vol fonkelende sterren te denken. De intense, koele tinten accentueren je ogen perfect en geven een ultieme look. Verkrijgbaar in C01 blue ray en C02 prism@tic white.
Consumentenadviesprijs € 2,29.


essence meet_me@holografics.com – lipgloss

Je lippen weten niet wat ze overkomt met deze nieuwe holografische lipgloss. De helderheid en glans veranderen met iedere nieuwe lichtinval op je lippen. Kortom, deze lipgloss heeft altijd een verassing voor je in petto! Verkrijgbaar in C01 lil@c, C02 holoberry en C03 prism@tic white.
Consumentenadviesprijs € 1,79.essence meet_me@holografics.com – nail polish

Nagels met steeds wisselende effecten houden je wakker! De magische holografische tinten van deze nagellak zorgen voor een indrukwekkende en ultracoole look die de zomerse hitte verkoelt. Verkrijgbaar in C01 gagalectric, C02 lil@c, C03 blue ray, C04 prism@tic white en C05 holoberry.
Consumentenadviesprijs € 1,79.


essence meet_me@holografics.com – body oil

Een zijdezachte huid met een geheel nieuwe dimensie: de essence holografische body oil laat een heerlijke geur en subtiele glans achter in de perfecte holografische stijl. Consumentenadviesprijs € 3,99.
essence meet_me@holografics.com – bracelet

Deze coole armband met zilveren bedeltjes is een must-have voor elke stijlvolle modekoningin. Perfect voor de extravagante zomerlook!
Consumentenadviesprijs € 1,99.

essence “meet_me@holografics.com” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in de maanden mei en juni 2011.
Dat betekend dat je over een paar dagen naar de winkels moet rennen!


Ik echt laaiend enthousiast over deze collectie en ik wil op de armband , de body oil alles hebben.
Dat houdt dus in dat ik zo ongeveer €25,- kwijt ben als het in de schappen ligt.

Q: wat ga jij op je verlanglijstje zetten?