maandag 25 april 2011

kissproof met SoreFix


Gemiddeld heeft zo’n 30 procent van de Nederlandse bevolking met regelmaat last van een koortslip. Fel zonlicht is een van de belangrijkste factoren die een rol spelen bij de uitbraak van een koortslip. De heerlijke, zomerse zonnestralen zorgen behalve voor een mooie bruine tint, soms dus ook voor het opkomen van een nare koortslip. Gelukkig is er nu effectieve hulp! SoreFix is hét nieuwe middel op basis van zink dat helpt een koortslip te voorkomen en je koortslip kan behandelen als het al te laat is. De werking is optimaal, dus deze zomer ben je altijd kissproof!
SoreFix is drie-in-één


Een koortslip, ook wel koortsuitslag of lipblaasjes genoemd, is een virale infectie. 
Wie het virus draagt, kan door een minder grote weerstand, stress, vermoeidheid, blootstelling aan zonlicht, menstruatie, schrale lippen of een verkoudheid al een koortslip krijgen. 
Om een koortslip te voorkomen of de gevolgen te verminderen, zijn er verschillende middelen te koop, waarbij producten die zink bevatten de eerste keuze zijn. 
SoreFix, dat exclusief te koop is in de apotheek, is de eerste verzorgende balsem op basis van zink.  
SoreFix is een ideaal drie-in-één product met zink ter voorkoming en behandeling van een koortslip, vitamine E voor de verzorging van de lippen en een ingebouwd UV-filter als bescherming tegen het felle zonlicht. 
Dus als je gevoelig bent voor koortsuitslag: dan neem je SoreFix deze zomer mee op reis!

Voorkomen is beter dan genezen
Bijna iedereen die last heeft van een koortslip, weet uit ervaring wanneer die vervelende blaasjes op de loer liggen. 
Als je weerstand minder is of het zonlicht feller: dan loop je extra risico. 
Gebruik tijdens die risicovolle periodes de mooie transparante, onopvallende balsem van SoreFix op of rond de lippen en verklein de kans op een koortslip. 
Mocht je toch te laat zijn, dan vermindert SoreFix de symptomen als jeuk, blaasjes rond of op de lippen en zorgt het ervoor dat je koortslip weer sneller over is. 
De werkzame bestanddelen werken dus niet alleen preventief maar behandelen en verzachten ook de symptomen.

Hoe gebruik je SoreFix?
Voor een optimaal resultaat breng je 3 tot 6 keer per dag de balsem aan op de gehele lippen en/of andere plekken in het gezicht waar al blaasjes zijn ontstaan. 
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Adviesprijs SoreFix = € 7,50

SoreFix is een medisch hulpmiddel dat exclusief te koop is bij de apotheek.
Kijk voor meer informatie op www.Sorefix.nl