maandag 30 mei 2011

Bloggen, verslaving of hobby?


Ik zag op de site van Gonny de titel "Bloggen een verslaving of gewoon een leuke hobby?" en dacht direct : VERSLAAFD. Ik kan gerust zeggen dat ik best verslaafd ben aan het bloggen. Ik ben continu bezig met mijn blog en op de gekste momenten komen er ideeën in mij op voor de site. Ik ben benieuwd hoe verslaafd jullie zijn.


De test heeft 14 vragen is geschikt voor iedereen, met of zonder blog. Het is gratis en je doet er ongeveer 3 min over. Het is natuurlijk geheel vrijwillig en ik krijg er geen geld voor ofzo, maar ik ben gewoon erg benieuwd hoe verslaafd mijn lezeressen zijn aan blogs lezen en eventueel zelf bloggen.

Zelf heb ik de test natuurlijk ook gedaan om te kijken hoe verslaafd ik nou eigenlijk ben. Ik moet wel zeggen dat ik nu heel duidelijk zeg dat ik verslaafd ben aan bloggen, maar als ik een weekend weg ben (bijvoorbeeld mijn weekend duinrell met familie) kom ik ook bijna niet op mijn eigen site of op die van anderen. Wel lees ik reacties en eventueel moet ik iets aanpassen , maar dat is het.
Maar dan nu de uitslag:


Zoals ik al dacht zwaar verslaafd :P 
Je kunt de test zelf *Hier* doen. Ik ben erg benieuwd hoe verslaafd jullie zijn :P.
Als je de test doet zou ik het leuk vinden als je de uitlag in de comments zet om te laten zien wat jou percentage is.

Q: wat vind jij , is bloggen een verlaving of een grote hobby?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.