vrijdag 13 mei 2011

Blogger was down


Ik denk dat velen van jullie het al wel gemerkt hebben maar voor als het je nog niet opgevallen is. Blogger (mijn host voor mijn site) heeft ruim één dag plat gelegen. Daarom kwam er vandaag geen artikel online en kon ik ook niks online plaatsen. Ook waren mijn twee artikelen van de dag ervoor verdwenen en was er erg bang voor dat die voorgoed weg zouden zijn. Gelukkig is dit niet het geval en kon ik net de twee artikelen van gister weer online zetten. Sinds vanavond rond zeven uur is blogger weer actief en kan ik weer werken aan artikelen voor jullie.


Ik hoop dat het voor jullie niet veel vervelends heeft gebracht en rustig hebben gewacht. Ik zat er wel even door in de stress en was daarom vanmorgen al extra vroeg uit bed om te kijken of ik wel iets online kon plaatsten , maar dat zat er helaas niet in. En ja dan kan ik me er wel druk om gaan maken ( dat heb ik wel gedaan hoor) maar ik heb het gewoon relaxed aan gedaan vandaag. Ik wilde de hele dag met mijn blog bezig maar dat zat er dus niet in. Morgen komt er gewoon weer om stipt 08.00 en 14.30 een artikel online en hoop ik dat dit nooit meer gebeurd. Ach ja en weet je ... ik gebruik dit nu gewoon als excuus dat ik dit weekend ofzo gewoon weer sushi moet gaan eten !Hou ook zeker de site in de gaten want Martina plaatst binnenkort haar eerste artikel en binnenkort komt er weer een leuke winactie e.d. 
Tot en met morgen (zaterdag 14 mei) kun je meedoen aan de winactie i.s.m. PenPal Junkie , doe je nog niet mee, kijk dan snel *hier*