dinsdag 24 mei 2011

Cupcake Organic


Zoals jullie weten heb ik door mijn reisje naar Londen een aantal nieuwe vriendinnen gekregen. Één daarvan is Agnetha. Toen ze mij vertelde dat ze vier dagcrèmes van cupcake organic had gewonnen bood ze mij er één aan om te gaan testen en reviewen. Agnetha heeft haar moeder een andere uit deze collectie laten testen, dat artikel kun je *hier* lezen. Ik heb de dagcreme een aantal weken getest dus kijk snel wat ik er van vind.Beschrijving: 
Een verzachtende dagcrème met extracten van Rozenbloesem, Ylang Ylang en Mandarijn die zorgt voor diepe hydratatie. Verzorgd en verzacht alle huidtypes.

Met weldadige bestanddelen als Aloe Vera, Jojobaolie, Sheaboter, Kokosolie, Abrikozenpitolie, Cacaoboter, Vitamine E. 

Pure weldaad.
- 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
- 72.5% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van Organische teelt
- Natuurlijk en Organisch gecertificeerd door ECOCERT Greenlife

Allergenen info
Bevat citral, geraniol, benzyl benzoate, citronellol, limonene, linalool, afkomstig van etherische oliën.Ik vind de verpakkingen als erg leuk en het trekt mij heel erg aan. Ik ben altijd erg gevoelig voor verpakkingen en in de winkel zou ik dit snel pakken om beter te bekijken.  Wat mij ook erg aanspreekt is de zijkant waar in mooie sierlijke letters de naam van de dagcrème staat ' Raspberry Rose Blossom'. 

In de verpakking tref ik een mooi roze potje aan met op de deksel het logo van Cupcake Organic.
Het is een kleiner potje dan ik had verwacht maar ja 30ml. is 30ml. 

De dagcrème zelf is erg zacht  en romig en een soort van lobbig. Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken om je hele gezicht te behandelen met deze crème. In het begin moet ik even aan de geur wennen , het is een beetje kruidige geur die erg sterk is als je hem aanbrengt. Zodra hij opgebracht is vervaagt deze geur weer. Na kort gebruik ben ik al goed gewend aan de geur en vind ik hem prettiger dan in het begin. Het is echt een dagcrème voor de vettige huid want hij is erg hydraterend en na het aanbrengen voelt je huid echt heel erg zacht aan. Hieronder heb ik twee foto's geplaatst waar je kunt zien hoe mooie gloed hij geeft.

Voor ( het uitsmeren)
Na ( het uitsmeren)

Soms heb ik mijn huid ineens een stuk droger en dan is deze erg fijn om te gebruiken. Agnetha stuurde mij ook een vragen lijstje die zij op haar site heeft geplaatst. Hier onder zie je de vragen en de antwoorden:

Wat is je leeftijd: 28-05-1988 / 22 jaar
Wat is je huidtype : normaal tot droog
Welke crème heb je gebruikt? : Raspberry rose blossom
Wat belooft deze crème?: Verzachtend en diepe hydratatie
Wat vind je van de geur? Even wennen maar daarna vind ik de geur erg lekker
Wat vind je van de substantie? Erg fijn, je hebt maar een klein beetje nodig.
Hoelang heb je het product in gebruik? Ongeveer 3 a 4 weken
Wat is het resultaat? Ik vind het een fijne dagcrème zeker als ik een trekkerige huid heb.
Vond je het product zijn prijs waard? Hij voelt erg fijn en zal hem waarschijnlijk weer opnieuw kopen.

Ik wil Agnetha heel erg bedanken dat ik deze dagcrème, Ik ben er erg blij mee!
De Cupcake Organic zijn verkrijgbaar bij Enchantra en kosten €19,99 per stuk. 

Q: Zou jij een dagcrème van €20,00 kopen?