vrijdag 27 mei 2011

Deborah Milano - Unconventional Sorbet Collection


Geïnspireerd door heerlijke Italiaanse gelato’s en de frisse, zomerse kleuren van sorbetijs, is Deborah Milano dit voorjaar met de limited edition ‘Unconventional Sorbet Collection’gekomen, een collectie van 5 vrolijke kleuren nagellak met een subtiele glitter, voor een ultiem zomers effect. Ik heb een mooie roze en groene kleur om te kijken wat voor effect deze lakken geven.Arancio Tango       Strawberry         Freshly Green        Raspberry         Blackcurrant

7 Days Long nagellak is een langhoudende nagellak die makkelijk aanbrengt en een ultraglanzend effect geeft. Dankzij het toegevoegde epoxyhars-complex, met krachtige schokbestendige eigenschappen, bladdert de nagellak niet af en hecht deze beter aan de nagel.


In de flesjes zie je al dat de lak er anders uit ziet. Er zitten een soort kleine flakies in. Het doet me een klein beetje denken aan slush puppy! Wat ik mij daarom direct afvraag : zal je deze stukjes zichtbaar op je nagels zien? Ga je bobbeltjes zien of blijft het egaal ?De groene kleur (Freshly Green) is een soort lemon achtige kleur, De roze kleur (Raspberry) is een echte knal roze keur. Het geeft echt een beetje sorbet achtige finish wat erg apart aandoet. Ik heb nog nooit dit soort lakjes gehad , dus ben er ook erg nieuwsgierig naar hoelang het blijft zitten en of het effect zo blijft op de nagels. De kleuren zijn een beetje sheer , want met twee laagjes zie je nog een klein beetje de nagel. De kleur dekt dus niet helemaal, maar dat hoort bij de lak.De lakjes brengen erg fijn aan en drogen ook redelijk snel. Ik vind het effect ook erg gaaf , het doet een beetje flakie aan , maar op een hele andere manier. Het is echt heel moeilijk om het effect goed op de foto te zetten , maar op deze foto's zie je het wel hoe het er uit ziet.  De lakjes zijn erg fijn in gebruik en ze zijn natijd ook niet bobbelig o.i.d.

Ik zou zelf de groene niet vaak dragen, maar de roze vind ik helemaal geweldig! zeker in de zomer als je alles in één kleur aan hebt en alleen een roze tas of schoentjes aan hebt en dan met de knalroze nagels erbij!
De lak kost €5,45  en is een limited edition dus maar tijdelijk verkrijgbaar . Hier kun je kijken voor een verkooppunt bij jou in de buurt .

Q: Wat vind jij van dit effect?