dinsdag 24 mei 2011

Gosh Groovy Grey - Limited Edition


Nagellak gek zal ik altijd blijven , dus als er dan weer nieuwe lakjes komen in nieuwe kleuren ben ik altijd weer erg enthousiast. Dat had ik ook bij dit lakje. Een mooi lichtgrijs lakje met een mooi flesje. De formaat van de vernieuwde nagellakjes zijn hetzelfde gebleven alleen zit hier op de dop een leuke sticker van een vrouwelijk gezicht. Zijn de lakjes van gosh beter geworden , zijn ze gelijk gebleven of is de kwaliteit slechter geworden. We gaan er nu achter komen.Gosh brengt special editions uit en dat is heel erg leuk want zo krijg je vaker afwisseling in de kleuren en de collectie. Dit zal waarschijnlijk 4 keer per jaar gaan gebeuren , dus zullen er om de 3 maanden een paar nieuwe kleuren komen die helemaal passen bij de trend van dat seizoen. 

De eerste vier kleuren die Gosh uitbrengt zijn : Lavender Love, Misty Mauve, Groovy Grey en Neon BaBy.

Ik heb de Groovy Grey gekregen en ik moet zeggen dat ik het kleurtje dus echt leuk vind, zeker omdat ik de andere drie kleurtinten genoeg heb.

De potjes zijn hetzelfde gebleven dus dat is wel erg fijn, want ik heb alle merken bij elkaar liggen en dan staat het zo raar met verschillende formaten enzo. Één nadeel aan die nieuwe flesjes, voorheen zat er een sticker bovenop de dop waar het nummer en de naam op stond van de lak, die is nu verdwenen, dus je kunt helaas niet meer vanaf boven zien welke las het is van Gosh.De lak brengt fijn aan en geeft een mooie laag, hij is een beetje dikkig , maar dit vind ik geen probleem.
Ik heb er een fast drying top coat over waardoor het lakje nog sneller droogt, maar ik merk echt dat hij verbazend snel droogt met twee laagjes. De lak zelf is dus wat dikker zoals ik al zei en heeft een cream achtig laagje en geeft een mooi rustig effect.


Ik kan zeggen n.a.v. dit lakje dat ik de nagellakken van Gosh nog steeds erg fijn vind, misschien zelfs wat verbeterd! Ik vind het een aanrader voor de nagellakliefhebbers.

Deze Special Edition is vanaf 23 mei bij het Kruidvat verkrijgbaar en kosten €6,99 per stuk.

Q: wat vind jij ervan dat Gosh special editions heeft?