zaterdag 21 mei 2011

Gosh LipmarkersGosh heeft een vernieuwde lijn. Dit wisten jullie al want ik en ook andere bloggers hebben hier al uitgebreid over gepraat. Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met de Long Lasting Lip Marker. Deze Lip markers zien er uit als whitebord markers, maar zijn geschikt voor de lippen. Lipmarkers zijn een beetje de trend van dit seizoen wat betreft lipproducten. Je ziet ze bij verschillende merken ineens opkomen en er komen steeds meer kleurtjes en varianten. Gosh komt nu ook met een mooie collectie uit en vandaag neem ik twee kleuren met jullie door!


Wat zegt GOSH:
Met de Gosh Long Lasting Lip Marker breng je eenvoudig een houdend lang en intense kleur aan op je lippen. De langhoudende formule blijft precies zitten waar je het aanbrengt: van day to date hoef jij je lippen niet meer bij te werken! De unieke formule zorgt bovendien voor urenlange hydratatie en zachtheid. De Gosh Long Lasting Lip Markers hebben een speciale punt waarmee je nauwkeurig kunt werken. Kies dus voor de meest kissable lips!
Ik heb twee kleuren gekregen de 001 RED en de 002 PINK , twee erg mooie kleuren. Ik vind de verpakking van de Gosh lipmarkers erg mooi, het zwarte matte staat erg classy en aan de onderkant zie je dus het gekleurde dopje waardoor je goed kan zien welke kleur je hebt.Er zitten erg makkelijke penseeltjes / stiften aan , waar je precies je lijntjes van je mond mee kunt volgen. Het inkleuren van je lippen duurte even iets langer, maar je werkt wel nauwkeuriger. De doppen sluiten ook goed aan en dit moet wel anders drogen ze namelijk uit.

002 PINK bij daglicht
002 PINK met flits

001 RED bij daglicht
001 RED met Flits

De kleuren zijn erg intens en bij daglicht geeft het een mooie natuurlijke glans. Bij het aanbrengen komt een beetje aparte geur je tegemoet, een beetje chemisch fruitig/bloemig. De geur blijft gelukkig niet lang hangen en neutraliseert snel. Als je lipmarker nog een beetje vochtig is proef je hem ook een beetje, dit trekt ook volledig weg.
Ik vind ze erg fijn, want ze drogen snel dus dan geven ze niet echt meer af. Ze blijven redelijk lang zitten, dit houd in dat ze goed blijven zitten met drinken en een kleine snack , maar ga je aan een grote maaltijd beginnen moet je hem wel even bijwerken.

Ze kosten €7,49 en zijn verkrijgbaar bij het kruidvat. De lipmarkers liggen vanaf 23 mei officieel in de winkel , maar ik heb hem toevallig vorige week al zien liggen.

Q: wat vind jij van de kleuren?