maandag 30 mei 2011

Inglot Amsterdam (my first time)Afgelopen donderdag ben ik met een grote groep bloggers na het Mac event langs Inglot geweest. Inglot is nog niet lang in Nederland open dus dit was dan ook mijn eerste keer maar het is zeker niet mijn laatste keer. Ik vind het echt een geweldig merk en de eigenaresse (Bianca) zelf was toevallig aanwezig waar we nog lang mee gepraat hebben.


( Bron: veracamilla )
Inglot heeft zijn winkel in Amserdam gevestigd aan de van Baerlestraat 8 en heeft een erg mooie voorgevel waar je al direct kunt zien wat voor een mooie winkel Inglot is als je een blik naar binnen werpt. Op de tweede foto zie je mij aan de linkerkant staan (mijn rug en haar dan) , ik sta natuurlijk weer bij de nagellak te kijken.
(Zuzanna en eigenaresse Bianca)
(Bron foto :Blogginbeauties  )

We werden heel vriendelijk welkom geheten en konden alles vragen wat we maar wilden. Het personeel legde dingen uit en na een tijdje vroeg eigenaresse Bianca of we ook wat te drinken wilde. Ook mocht ik gebruik maken van het toilet, dus klantvriendelijker kan haast niet.
  
Ik wil jullie gewoon veel mooie foto's laten zien met een kleine beschrijving erbij , want er was gewoon teveel moois te zien.

 Deze foto heeft vera gemaakt, maar als je binnenkomt zie je direct een mooie tafel staan met ronde oogschaduws , losse pigmenten , kwasten enz.
 De ronde oogschaduws bij elkaar. Echt super mooie kleuren en je kunt alles bij elkaar combineren zoals je zelf wilt.
Echt zo gaaf om al die losse pigmenten allemaal bij elkaar te zien. Vooral die roze trekken me erg aan, maar ja ik draag nooit roze make-up ( hmmm misschien toch maar eens gaan doen voor een look)


De rechthoekige oogschaduws zijn voor namelijk favoriet onder de kopers, ze zijn iets duurder dan de ronde alleen kopen meer mensen deze. Ik moet ook zeggen dat ik deze ook mooier vind dan de ronde.

Hier zie je in een aantal foto's hoe de indeling van het pand zelf, het is eigenlijk één grote ruimte met een verhoging hier en daar. Ook is er nog een klein stukje benedenverdieping, ik heb het mogen bewonderen, maar is niet voor de consument.

 De lipsticks allemaal in rijen van vijf. Er liggen blokjes voor waarop de kleur aangegeven wordt zodat je kunt zien wat de kleur is ( maar swatchen mag natuurlijk ook )


En als laatste de nagellakken! Echt geweldig mooi staan ze op kleur volgorde en voor elk lakje zie je een swatch nagel zodat je de kleur kan zien hoe hij is op de nagel. 
Ze hebben gewone lakjes, stripers en lakjes met een matte finish.

Bianca had ook nog een kleine verrassing voor ons, ze kwam met allemaal mini goodiebags. In elke goodiebag zaten twee folders en twee testers van een primer en een foundation.
Wat ik echt super vind is dat ze per kwast hebben staan van wat voor soort materiaal hij gemaakt is en als het  van een dier is staat er bij van welk dier de haren zijn. Erg handig i.v.m. allergie voor sommige grondstoffen.

En als laatst een leuke groepsfoto met van links naar rechts van boven naar beneden :
Ik , Wendy van blogginbeauties , Vera van veracamilla, Aïsha en Seren van popyourcolor 
Serena van Beautylab , Sanaz van ashottofbeauty , Kelly van indewatten en als laatst de lieve medewerkster van Inglot.

Zelf heb ik een nagellak en een palette van het freedom system gekocht. Ik hou het nog heel even spannend wat er in zit, maar dat gaan Jullie snel zien!

Q: Wat vind jij van de inrichting van Inglot?


2 opmerkingen:

  1. Oh wat een mooie foto's Inglot ziet er echt zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woow! Zo mooi! Wist niet dat ie al open was, ik liep er langs toen het nog niet open was en toen werd ik zo blij dat inglot in nl kwam! Nu hij er is moet ik zeker even langsgaan!
    Alleen één probleem: met zoveel keus kan ik niet kiezen haha.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.