dinsdag 31 mei 2011

INGLOT Freedom System


Ik liet jullie al foto's zien dat ik bij Inglot was geweest in Nederland. Ik was al twee keer eerder in aanraking geweest met Inglot, dit was in Londen op de IMATS en tijdens het shoppen in Westfield Mall. Ik heb toen elke keer niks gekocht omdat ik eigenlijk nog niet bekend was met het merk en ik vond dat ik al genoeg geld had uitgegeven. Nu ik in Amsterdam was kon ik het niet laten om wat mee te nemen. 


Ik heb drie kleuren gekozen voor het Freedom system palette. Je kunt zelf je kleuren samenstellen en zoveel mixen en matchen als je maar wilt. Er zijn palettes te krijgen vanaf twee stuks. Ik weet niet alle prijzen meer, maar ik weet dat het twee palette €14,- (incl. 2 kleuren naar keuze) en het drie palette €20,- (incl. 3 kleuren naar keuze) 

Normaal als je kleuren in de winkel koopt mag je zelf al je kleuren neerleggen zoals je zelf wilt en stoppen zij het voor je in de palettes. Ik heb gevraagd of ze het voor mij er nog niet in wilde doen zodat ik jullie ook kan laten zien hoe het er nu echt uitziet.

Je krijgt een erg mooi mat zwart doosje met Inglot erop gedrukt. In het doosje vind je een palette met een soort mat dikke triplex deksel met overal Inglot in gedrukt. De deksel wordt bevestigd met twee sterke magneten. Het handig is , is dat je hem kan verschuiven maar ook volledig eraf kunt halen. Mijn palette zelf bestaat uit drie vakjes met een sterke magneet waar de kleuren in kunnen.


Ik heb drie warme bruintinten uitgezocht omdat ik dat toch wel het meeste draag. Ik heb ook voor shimmer gekozen omdat dat toch meer mijn ding is. Ik heb nu de kleuren er los bij gekregen en hier zie je ze in de verpakking zitten met de collectie naam en de kleur nummers.


Ik heb ze voorzichtig uit de verpakking gehaald, want ik ben nog al vaak een kluns en heb dus ook al eens gehad dat ik per ongeluk mijn nagel er zo in liet schieten en er een hap uit was. Dus heel voorzichtig heb ik ze even naast elkaar gelegd om te kijken hoe ze uit de verpakking zijn voordat ik ze in het palette doe.


Je kunt ze heel erg makkelijk er zelf in doen, maar doe het erg voorzichtig want het is natuurlijk een magneet, dus ze kunnen makkelijk een soort van wegschieten omdat het aangetrokken wordt door het magneet. Ik kreeg ze er heel snel in, let wel op : als ze er in zitten krijg je ze er erg moeilijk weer uit dus beslis eerst hoe je de kleuren wilt hebben.


Ik heb ze gewoon heel simpel van licht naar donker gedaan, en zie de lichte meer als highlighter , de middelste voor op het bewegend ooglid en de donkere om schaduw te creëren net boven het bewegend ooglid.


Ik ben echt mega blij met dit palette, ik heb hem natuurlijk ook zelf gekocht maar ik had helemaal een kriebel in mijn buik omdat ik de kleuren zo mooi vind. Vanmiddag komen de swatches online want het wordt anders echt een te lang artikel.

Q: wat vinden jullie van de verpakking van het Freedom System?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.