zaterdag 28 mei 2011

It's my Bday !!!!!


Er is er één jarig , hoera , hoera , dat kun je wel zien dat ben IK!!!!!!!
Vandaag komen er een paar mensen op visite om het samen met mij te vieren. Ik hou het klein dit jaar omdat ik gewoon erg druk was. Ik heb vandaag natuurlijk mijn ouders en Robert zijn ouders op bezoek en mijn opa en oma komen langs. Eigenlijk verwacht ik niet echt meer mensen tenzij iemand spontaan langs komt *iedereen is welkom* . Normaal vraag ik wel een aantal vriendinnen , maar dit jaar had ik gewoon te veel aan mijn hoofd waardoor ik er niet meer aan toe gekomen ben.Mijn ouders hebben een Hello Kitty taart(je) voor mij gekocht dus dat vind ik al super leuk natuurlijk en verder weet ik helemaal niet wat ik krijg. Omdat ik jarig ben trakteer ik natuurlijk ook vandaag, daarom komt er vanmiddag een leuke winactie online waar iedereen aan mee kan doen. Want ja ik hou van cadeautjes krijgen , maar nog meer van weggeven. Hou dus vanmiddag de site goed in de gaten!

Hieronder heb ik nog wat plaatjes wat me echt aan verjaardag doet denken en ach ja misschien wordt ik nog wel verrast met leuke cadeautjes :D


Zulke mooie ingepakte cadeautjes zou ik altijd wel willen krijgen.


Ik heb dit jaar sowieso een Hello Kitty taart , maar ik wil over een tijd een keer proberen om zo'n taart te maken, ik vind het echt zo gaaf lijken. Dus als ik het ga proberen dan laat ik het jullie zeker weten.


Nou ik ben blij dat mijn kat "Lotje" dit niet doet, maar mijn ouders katten doen dit regelmatig. Ook een leuk verjaardagscadeau.

Er komt vast een leuk filmpje waar ik laat zien wat ik gekregen heb.
Maar eerst vanmiddag de winactie!


Bron alle foto's : weheartit.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.