zaterdag 14 mei 2011

NYC Smokey Blues


Kortgeleden was er een speciale actie van NYC i.s.m. het Kruidvat. Je kon een (oud) make-upproduct van jezelf inleveren voor een product van NYC naar keuze. Ik had nog een aantal oude mascara's liggen dus ik de bon uitprinten en naar de winkel. Toen ik in de winkel voor het NYC schap stond wist ik niet goed waar ik voor moest kiezen. Een nagellak een lipstain een mascara een oogschaduw palette?
Voor het laatste heb ik uiteindelijk gekozen, een oogschaduw palette van genaamd Smokey Blues.Wat zegt New York Color:

"Discover NYC New York Color IndividualEyes Custom Compact, the all-in-one compact with everything you need for a complete eye look: primer, illuminator, applicator and complementing shadows. With four colors, specially coordinated to intensify and enhance your eye color, you can create a look as individual as you are. Make your eyes pop!"

Het paletje bevat 4 oogschaduws bestaande uit een een highlighter, een all over lid en twee crease/contour kleuren. ook zit er een primer base en een illuminator bij.
Er zit een beschermlaagje over de kleurtjes heen dus je kan zien wat waarvoor is, dat hoeft natuurlijk niet maar het is zeker handig. Als je het beschermlaagje weghaalt staat de tekst niet meer op het product.


De highlighter is een mooie lichtgoudkleurige shimmer oogschaduw die je dun moet aanbrengen om een mooie highlighting effect te krijgen op het wenkbrauwbot.
De all over lid kleur is een beetje licht lever kleurige kleur, hij is zeker mooi op het ooglid, omdat hij licht is in  contrast met de andere kleuren , maar niet een heel opvallend effect geeft.
De Crease/contour 1 is een mooie bruine kleur die erg mooi te blenden is waardoor hij ook wat lichter kan worden. Het is een mooie chocoladebruine kleur.
De Crease/contour 2 is een echte diepbruine intense kleur, erg mooi om nog even wat meer diepte en schaduw te creëren.De oogschaduws zijn mooi gepigmenteerd en zeker voor een lowbudget merk. Wel zijn de oogschaduws erg krummelig als je ze met een kwast gebruikt (zoals ik doe) als je een beetje voorzichtige je kwast er door haalt dan gaat het prima en kruimelt hij ook niet zo veel. 


De primer base is een basis die je onder de oogschaduw kunt aanbrengen om zo je oogschaduw beter te laten zitten. Je kunt hem gewoon met je vinger aanbrengen en hij smeert fijn uit. Ook is hij snel oogschaduw ready.
de Illuminator is een speciale creamy highlighter die je net mooi in de hoekjes kunt aanbrengen voor een extra speels effect. Je kunt het natuurlijk met een kwastje aanbrengen , maar ik dep heel zacht mijn vinger er in en dep het dan net onder mijn wenkbrauw.Ik vind het palette een leuke aanvulling op mijn stash en zeker omdat dit een erg geschikt paletje is als je op vakantie gaat of een weekend weg, je hebt maar één paletje nodig en je kunt er erg veel mee.
Hij kost €4,99 en is verkrijgbaar bij filialen van het Kruidvat waar NYC verkocht wordt.

Vanmiddag komt er een look met dit palette online, dus hou zeker de site in de gaten.

Q: Wat vinden jullie van dit palette?