zaterdag 14 mei 2011

NYC Smokey look tutorial


Vanmorgen konden jullie het palette van NYC zien in het artikel en vertelde ik jullie al dat ik het een erg handig paletje vond voor als je een weekend weg gaat. Alle kleuren zitten er in en je kunt er een mooie look mee maken. Dat is ook de reden waarom ik jullie nu deze look stap voor stap laat zien in een foto tutorial.Dit is de eerste keer dat ik een fototutorial doe , dus het is misschien even wennen.


Stap 1: oogschaduw basis aanbrengen.


Stap 2: breng de all over lid kleur aan op het bewegend ooglid.


Stap 3 : breng de nr.1 contour / crease kleur net boven het bewegend ooglid aan zodat je meer diepte creëert.


Stap 4: Breng de nr. 2 contour / crease in je buitenste hoek aan zodat je nog meer diepte creëert en laat het een klein stukje doorlopen over je bewegend ooglid


Stap 5: Breng de highlighter op het wenkbrauwbot aan, doe dit met een blending kwast en blend het lichtjes door naar beneden zodat alle kleuren nog net even mooier in elkaar overlopen.


Stap 6: Breng een laag mascara naar keuze aan , ik heb hier de mascara van NYC gebruikt.


Stap 7: breng in je binnenste hoekjes van je oog bij je traanbuis nog een klein beetje illuminator aan voor een speciaal effect, doe dit ook nog een klein beetje over op het wenkbrauwbot net onder het hoogste punt van je wenkbrauw.


De look naar 4 uur ... je ziet dat alles nog redelijk op zijn plek zit , helaas zie je dat de highlighter in het midden een beetje weg is gegaan. Maar met de andere kleuren ben ik erg tevreden en blijven dan ook met de basis goed zitten.
Ik moet wel zeggen dat ik wel iets mis in dit palette, hij moet een mooie spiegel in de dekstel hebben.
Dat als je onderweg bent heel makkelijk je kan opmaken.


Achterop het palette zie je een voorbeeldje hoe je het kan aanbrengen. Mijn look lijkt hier best op , maar is toch een beetje meer mijn style. Voor de dames die de kleuren niet helemaal meer weten kunnen hieronder nog een keer het palette zien. 


Ik hoop dat jullie deze fototutorial leuk vinden. Dit is overigens nog met mijn oude camera gemaakt, ik ben nu uitbundig aan het oefenen met de nieuwe camera.

Q: wat vinden jullie van de look ?