maandag 16 mei 2011

OPI SERENA GLAM SLAMOPI baseert de vier nieuwe Glam Slam Collection nagellakken op Serena Williams’ winnaarsmentaliteit. De kleuren worden in 2 limited edition setjes gelanceerd op het moment dat de French Open van start gaat.

De eerste nagellakset bevat Spark de Triomphe (een monumentale zilveren glitter) en White Shatter. Als je deze laatste over de compleet droge zilvertint aanbrengt, krijg je een onverslaanbaar, sprankelend craquelé effect. De tweede set bestaat uit Rally Pretty Pink (glinsterend zonsondergang‐roze) en de elegante Red Shatter. “We vinden het geweldig om onze samenwerking met tennis superster Serena Williams voor te zetten door samen deze Glam Slam tinten te lanceren,” aldus Suzi Weiss‐Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Frankrijk heeft een rijke modegeschiedenis en staat bekend om alle trends die er ontstaan.

De vier nieuwe kleurkeuzes zijn ideaal om jouw persoonlijke stijl te uiten, à la Serena, of je de kleuren nu op zichzelf wil dragen of met een laagje Shatter voor snelle nail art.” “Stijl is altijd belangrijk voor me, of ik nu op de tennisbaan sta of op de rode loper,” legt Serena uit. “Behalve dat ik de catwalks in de gaten houd voor de laatste trends, vind ik het belangrijk om mijn eigen, unieke elementen toe te voegen. Met de nieuwe en Red Shatter kan ik mijn nagels aanpassen naar een high‐fashion versie van het klassiek elegante zilver en roze uit de Glam Slam France collection.” De Glam Slam Collection zal nog verder worden uitgebreid met een aantal spectaculaire kleuren, gelijklopend aan de 2 grote tennistoernooien die volgen op de French Open. Wimbledon zal eind juni 2011 plaatsvinden en de US Open start eind augustus 2011 . Zoals je gewend bent van OPI nagellakken, bevatten ook de Glam Slam Collection nagellakken geen DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elke lak het revolutionaire ProWide™ penseel voor nog makkelijker egaal en streeploos lakken.
De French Open editie nagellakken zijn vanaf mei 2011 verkrijgbaar in de volgende duo packs: 

Spark de Triomphe Duo Pack 


Rally Pretty Pink Duo Pack


Adviesverkoopprijs Glam Slam setje 2 nagellakken € 19,95

Verkoopinformatie
OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel‐ en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl

Ik vind het Rally Pretty Pink Duo Pack echt super gaaf die zou echt in mijn stash moeten zitten.