donderdag 26 mei 2011

Pupa AIR DE FIÒ


Fijne nevel streelt de zintuigen
Ontastbare materialen
Zwevende bloemblaadjes
Bloeiende kleurenexplosies
Sensuele geuren voor een nieuwe emotie

Na het ongelofelijke succes van de bloemengeuren van PUPA in het verleden presenteert PUPA nu een nieuwe reeks heerlijke geuren in een design verpakking. De fles is geïnspireerd door de natuur en vertelt het verhaal van een druppel regen gedragen door de wind. AIR DE FIÒ straalt gratie en puurheid uit. Vier zeer befaamde “neuzen” zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van de geur: Maurizio Cerizza, Corinne Cachen, Pierre-Constantin Gueros en Valerie Gamush. Zij verwerkten hun persoonlijke favorieten in de geuren en zo ontstond deze prachtige collectie.Zes hele mooie parfums met nog mooiere verpakkingen. Dit zijn prachtstukken voor op je make-up kast of bureau. Elke parfum/bloem heeft zijn eigen geur en en heeft andere kenmerken. Ik heb nummer 4 gekregen om te proberen. Deze geur heeft als beschrijving : Een oriëntaalse bloemengeur. Deze sensuele eau de toilette bevat noten als chypre en musk.


Ik kreeg een mega grote doos thuis met daarin een mooie grote verpakking zoals hierboven. Ik was erg verrast, want ik heb nog nooit eerder een parfum gehad die zo uitbundig en groot is. Ik hou er van! Op de verpakking staat de ware grote van de parfum, erg leuk gedaan.


Onderaan zit de parfum en functioneert als standaard voor de bloem . Het wordt verbonden door een dun ijzerdraad/staaldraad om de bloem mooi recht omhoog te houden. En tot slot zit er bovenop een mooie donkerpaarse bloem van een soort van tule. 

De fles zelf is erg simpel, maar dat past ook wel veer bij dit ontwerp.Het is een soort druppel achtige vorm.  Dan de geur, wat vind ik van de geur. Ik vind de geur erg naar bloemen ruiken ( hoe toepasselijk ). Het is een zoetig geurtje met een kruidige na zweem. Het is een geur die zowel geschikt is voor de zomer als de winter. De geur blijft ook lang hangen voor een eau de toilette want vaak vervliegen die geuren snel. Een paar uur later ruik ik hem nog steeds. De geur past ook erg goed bij mij , want in de zomer draag ik vaak zoetige en fruitige geuren en in de winter wat meer warmere en pittigere geuren en deze geur zit er echt tussen dus erg lekker!


De geuren liggen nu al in de winkel en zijn €29,00 en bevatten allemaal 75ml. 
Op de site van Pupa kun je verdere informatie vinden en o.a. verkoop punten 

Q: Wat vind jij van de verpakking van deze geuren, mogen ze vaker zo uitbundig?