vrijdag 6 mei 2011

Pupa - Bronze ManiaEen gebruinde teint geeft een goed gevoel.
Helaas schijnt de zon niet altijd en schenken steeds meer vrouwen aandacht aan de schade die wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon.
Om toch een stralende huid en een permanent vakantiegevoel te hebben heeft PUPA een complete lijn voor een natuurlijke en stralende gebruinde teint ontwikkeld.
Speciaal voor elk seizoen, voor elk huidtype en voor elke vrouw!LUMINYS BAKED BRONZING POWDER
Voor een directe sun-kissed look zonder zonnestraling. De textuur voelt zacht op de huid en geeft het gelaat een natuurlijk gebruinde gloed met een glanzende finish. De formule is verrijkt met verzachtende en beschermende Jojoba olie die de huid natuurlijke elasticiteit en souplesse geeft.
Adviesverkoopprijs: € 23,95
 SUN LIP STYLO SPF15
Beschermende, gloss effect lipbalm die de helderheid van een gloss en de zachtheid van een lipbalm combineert. De lippen zijn perfect beschermd dankzij de SPF15 in dit product. Dit ideale zonbeschermende product kan perfect iedere dag gebruikt worden. Het bevat Karitè boter voor gevoede lippen en Vitamine E om de lippen te beschermen. De textuur is zacht en crèmig en het maakt de lippen glanzend en stralend.
Adviesverkoopprijs: € 12,95

SUN TEMPTATION GEL SPF15
Ultralichte en comfortabele gel voor direct verkoelend effect. Geeft een natuurlijke en egaal gebruinde huid. Perfect om de natuurlijke teint te versterken. De innovatieve textuur combineert de lichtheid van een gel met het bruinende effect van een compacte bronzing poeder. Het hoge percentage water en de algenextracten helpen de huid te voeden. De koele, lichtgewicht textuur voelt als een tweede huid.
Adviesverkoopprijs: € 19,25