dinsdag 17 mei 2011

reinigingsdoekjes battle


Drie weken geleden plaatste ik een artikel over de grote doos met Demak'up producten waar ik erg enthousiast over ben. Ik gebruik nooit gezichtreinigingsdoekjes maar de demak'up doekjes spraken me erg aan. Ik begon me direct af te vragen of alle doekjes dan zo goed zijn of dat er toch echt verschil tussen zit.
Hoe kan ik daar nu achterkomen? juist.... zelf testen en proberen. Dat heb ik nu ook gedaan en lees snel mijn oordeel, waar ga ik voor lees het snel.


Ik heb de doekjes van Essence gekocht uit de nieuwe my skin collectie. Ik ben wel erg benieuwd naar deze doekjes omdat ze in verhouding meer dan de helft goedkoper zijn dan de Demak'up doekjes.Essence my skin caring cleansing wipesDeze doekjes bevatten 25 stuks en verwijderd (waterproof)make-up , is alcoholvrij en is geschikt voor alle huidtypes. Hij ruikt erg fris en fruitig met de geuren granaatappel en bamboe. Ze worden in de winkel verkocht voor €1,49.Milk & cotton reinigingsdoekjes  
Deze doekjes bevatten ook 25 doekjes en verwijderd tevens (waterproof)make-up  , ook zonder alcohol en zijn in het bijzonder geschikt voor droge of gevoelige huid. Hij heeft een hele fijne en zachte geur door de reinigingsmelk op basis van katoenextracten. We worden in de winkel verkocht voor € 3.79


DE TEST!!!!


Pak wat goed gepigmenteerde en wat waterproof make-up en smeren maar. Ik heb alles zo identiek mogelijk gedaan zodat de battle zo eerlijk mogelijk is. Je ziet hier knalrode lipstick , losse groene pigment , zwarte kohlpencil , zwarte mascara , blauwe oogschaduw , bronzing powder en een klodder foundation.
Alles wat je nodig hebt om een complete look te maken. Ik heb alle make-up ongeveer 30min in laten werken .Hier aan de linkerkant zie je essence aan de rechterkant demak'up. Wat ik gedaan heb is het doekje 10 seconden aangedrukt en daarna in 1 veeg naar beneden getrokken. Je ziet na 1x vegen al een groot verschil.
Daar waar je ziet dat er bij essence wel alles vervaagd  is maar toch nog alles goed zichtbaar is , is bij demak'up  bijna alles verdwenen. Je ziet alleen nog een klein beetje de kohlpencil en een waas van de rode lipstick. De oogschaduw en pigment is helemaal weg en de foundation , bronzer en mascara zie je nauwelijks. Na 3 keer vegen is alles op beide gedeeltes helemaal weg. Dus wat dat betreft is essence net even wat minder dan demak'up maar het verschil is niet groot. Wel is het verschil op mijn arm groot. Je ziet het helaas niet op de foto maar de kant van essence is beduidend roder en wat geïrriteerder dan de demak'up kant, die voelt zacht aan en is niet geïrriteerd. Ook komt dit zeker door het doekje zelf, de doekjes van demak'up voelen veel zachter aan. Ja eerlijk is eerlijk , ik ga toch voor de volle 100% voor de Demak'up ook al is de prijs €3,79 ik heb het er zeker voor over. Hij voelt fijner aan , verwijderd make-up goed , geeft geen irritatie en geeft een prettige zachte huid. Ik wil Essence niet helemaal afkraken want de doekjes zijn zeker niet slecht, ze zijn niet geschikt voor de gevoelige huid, maar ik denk dat jonge meiden het zeker een prima product vinden!.


Demak'up maakt mij erg blij met deze doekjes en ga ze zeker vaker kopen! Me loves them!


Q: Ga jij voor prijs of voor kwaliteit?