zondag 15 mei 2011

SHATTER by OPI
Vanwege het overweldigende succes van de Black Shatter Coat breidt OPI de lijn Shatters nu uit met maar liefst 5 kleuren: White , Red, Blue, Navy en Turquoise.

White en Red geven een aparte textuur aan elke kleur nagellak die je eronder draagt. En met de nautische kobalt‐, indigo‐ en saffiertinten creëer je de perfecte zomerlook in slechts één simpele stap! De Shatters zijn geïnspireerd door graffitikunst en geven elke droge lak een trendy mat craquelé effect. Breng een extra laagje “gewone” top coat aan om de Shatters nog meer dimensie en een hoogglans finish te geven. “Black Shatter werd ontzettend goed ontvangen, en liet daarmee zien dat vrouwen op zoek zijn naar nieuwe manieren om zich te uiten en dat ze graag nieuwe texturen op hun nagels willen uitproberen,” legt First Lady of Nails Suzi Weiss‐Fischmann uit. “Door meer kleuren toe te voegen aan de lijn, zijn er meer keuzemogelijkheden voor elke vrouw – of ze nu op zoek is naar elegant rood of naar gewaagd aquamarijn. 

Shatters zijn, in tegenstelling tot traditionele nailart, makkelijk aan te brengen en geven iedereen de mogelijkheid om te experimenteren met deze nieuwe trend.” Naast de 6 standaardkleuren, is er nu ook de limited edition Silver Shatter, een sprankelende zee van zilver, die gepresenteerd wordt bij de Pirates of the Caribbean nagellakcollectie. De display waarin de Shatters bij de verkooppunten worden gepresenteerd, bevat een Quick Response (QR) code, een tweedimensionale barcode, die te lezen is door smart phones en mobiele telefoons met een camera en toegang tot internet. Als je de QR code op de display met je telefoon scant, wordt je meteen doorgelinkt naar een demonstratievideo, waardoor aanbrengen nog eenvoudiger wordt! Deze video zie je hieronder.Zoals je gewend bent van OPI nagellakken, bevatten ook de Shatter Coats geen DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elke Shatter het revolutionaire ProWide™ penseel voor nog makkelijker egaal en streeploos lakken.


De Shatter Coats zijn vanaf mei 2011 verkrijgbaar in de volgende tinten: Turquoise, Navy, Blue, Red, White en Black

Adviesverkoopprijs Shatter Coats, per stuk € 13,95


Ik wil zeker Turquoise en red ... die vind ik echt geweldig, maar eigenlijk wil ik de rest ook wel graag ..   Ik hou echt van shatter en draag het regelmatig!