zondag 22 mei 2011

Shoplog Sephora

Donderdag was het weer zo ver, koopavond in Groningen!
Ik wist dat Sephora nog steeds 25% korting gaf op alle make-up dus dit was gelijk mijn eerste stop.
Een slechte eigenschap van mij is dat ik nooit een keus kan maken.
En nu hadden ze ook nog korting.. Moeilijk, moeilijk!
Ik besloot rustig aan te doen en kocht een nagellak van O.P.I. en de Rollergirl Nail Kit van Urban Decay. Deze had ik al gezien en nu ik er toch was moest ik hem wel kopen!

Deze kit bevat 6 super mooie kleuren, Fame, Superfreak, Xanadu, Miss T, Woodstock & Love Train.
Het zijn geen super grote flesjes, maar aangezien ik mijn nagellak eigenlijk nooit op maak is dit wel een handig formaat. Je betaald normaal 26 euro voor 6 flesjes. Sephora heeft nog een poosje 25% korting dus ik betaalde maar 20,80 voor deze collectie. Wat een koopje! Swatches van deze lakjes volgen later.
En toen was er nog de O.P.I. lak! 
Ik koos dit keer voor Elephantastic pink. Ik zocht al een hele poos een mooie roze. Een beetje Barbie roze eigenlijk! Op het moment ben ik een sucker voor roze, geen idee waarom, maar goed roze is natuurlijk ook echt meisjes meisje dus dat past wel bij mij.
Hieronder een foto van het flesje, ook een swatch van deze lak komt later!
Op de O.P.I. lakken zat nu 15% korting vertelde de vrouw mij aan de kassa dus ook dit was weer mooi meegenomen.

Er waren nog wel 100 en 1 dingen die wilde kopen bij de Sephora maar ergens moet je de grens trekken. Uiteindelijk aan het einde van de avond WEER terug gegaan en een nieuw palette gekocht van Too Faced, dit keer het Natural Eye palette.

Binnenkort de swatches van dit palette en een look gemaakt met dit palette.
Nou toen had ik eigenlijk wel genoeg geld uitgegeven aan nieuwe make-up en nagellak. Met de korting viel het allemaal nog mee, maar ergens moet je stoppen.

Q: Heb jij nog iets gekocht tijdens de kortingsdagen bij Sephora of ben je dit nog van plan?

Till next time,
Martina