dinsdag 31 mei 2011

Swatches Inglot Freedom System


Vanmorgen liet ik al zien dat ik een Inglot Freedom System palette gekocht heb. Ik heb drie oogschaduws gekocht die qua kleuren erg goed bij elkaar passen en erg goed dagelijks draagbaar zijn. Vanmorgen konden jullie die kleuren al wel zien maar nu komen de echte swatches . Zo kunnen jullie ook goed de kwaliteit zien van de oogschaduws van Inglot.Deze foto's konden jullie vanmorgen ook al zien, maar dit zijn de drie kleuren die ik uitgekozen heb,
van links naar rechts : AMC shine 08 , Pearl 405 en Pearl 421.


Bij zonlicht
bij daglicht 

Ik vind het echt super mooie kleuren en erg draagbaar zowel voor de zomer als de winter. De pigmentatie is echt zo mega goed. Je wrijft je vinger één keer door de oogschaduw en dit krijg je als resultaat op je arm. De kleuren zijn intens en je kunt ze goed blenden. Inglot heeft matte kleuren maar ik hou echt van dit soort shimmer. Met een goede basis blijven de oogschaduws goed zitten en blijft je look mooi zitten.


Ik kan niet wachten om hier mee te gaan spelen en er een mooie look mee te maken. 

De Freedom System palettes verschillen per aantal per prijs , Ik heb voor dit palette €20,- betaald.
De palettes zijn op dit moment alleen verkrijgbaar bij de Inlot stores over the World.
Binnenkort opent Inglot Nederland haar eigen webshop en kun je ook vanaf je luie stoel thuis bestellen.

Q: wat vind jij van deze kleuren?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.