dinsdag 17 mei 2011

Uitslag PenPal Junkie Winactie


Vorige week konden jullie meedoen aan de super leuke Hello Kitty winactie. PenPal Junkie is deze maand 1 jaar en dat wilden we graag vieren. Één van jullie kon dit leuke setje winnen met allemaal producten van Hello Kitty. Vandaag ga ik de winnares bekendmaken wie ik mag verblijden met deze set.


Ik moet zeggen dat me opviel dat er niet veel dames meededen , maar dat komt misschien ook wel omdat je er van moet houden. Sommige vinden Hello Kitty verschrikkelijk ik weet het, maar ik hou er van :P 

Maar dan nu de winnares! Wie krijgt deze leuke prijs! De winnares is random gekozen via random.org......
En de winnares is ....... Evelien ........... Gefeliciteerd.
Mail binnen 1 week je gegevens naar info@sillysilsil.com en je pakketje komt z.s.m. jou kant op!

Voor iedereen die niet gewonnen heeft niet getreurd. Aankomende 2 weken komen er meerdere winacties!