vrijdag 27 mei 2011

Wéér een nieuw Commentsysteem (test)


Ik ben nog steeds bezig met mijn commentbox , het blogger comment systeem vind ik niet echt prettig en ik krijg veel verschillende reactie over het intense debate comment systeem. Nu heb ik een ander systeem gevonden en ik hoop dat deze voor iedereen prettiger werkt en dat meer meiden een reactie kunnen achterlaten.Het is het Disqus systeem. Ik kend het nog niet en zie het ook niet bij andere blogs, maar hoop dat deze prettig werkt en dat iedereen een reactie kan achterlaten. Het systeem werkt als volgt.Je kunt je duim omhoog of omlaag doen en dat is simpel door op het duimpje te klikken. Verder als je echt een reactie wilt achterlaten ( wat ik natuurlijk super leuk zou vinden ) kun je op disqus klikken , er opent dan een nieuw schermpje.


Je ziet hier het schermpje wat naar voren komt. Hier kun je op meerdere mogelijkheden aanmelden, Bijvoorbeeld , disqus zelf, maar ook google , twitter , facebook en openID ( zonder registratie) 

Graag zou ik willen dat jullie onderstaande 2 vragen beantwoorden zodat ik kan beslissen om dit commentsysteem te houden of terug te gaan.
Ik wil jullie alvast allemaal bedanken voor het proberen en kijken!
En hou morgen in de gaten want morgen ben ik jarig, dus een leuke winactie!!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.