vrijdag 20 mei 2011

Wil jij een tattoo?

Martina vertelde jullie van de week het verhaal achter haar tatoeages. Dat zette mij een beetje aan het denken. ik heb namelijk geen tatoeages maar vind ze wel erg mooi. Zeker de subtiele kleine tatoeages met een betekenis. Ik heb zo mijn ideeën over wat ik mooi vind als tattoo en wat ik zou doen als ik een tatoeage zou nemen ( wees gerust ik zet niet zomaar een tattoo)

Ik zie soms tatoeages die ik echt super mooi vind en geweldig gedaan zijn. Een voorbeeld is mijn oud klasgenootje Emelyn , zij heeft een tattoo op haar rug laten zetten die ik geweldig mooi vind. Hij is sierlijk , vrouwelijk en toch ook simpel. Ik moet daarbij wel zeggen dat ik deze tattoo zo mooi bij haar vind omdat ze een slank maar toch gespierd lichaam heeft , Je moet hier wel het perfecte lichaam voor hebben want anders zou ik hem juist weer erg lelijk vinden. 

Mijn vriend heeft ook een tatoeage, op zijn binnenkant pols met de naam van onze zoon Noah. Hij wilde heel graag een tattoo nemen voor Noah. Het is zijn eerste en enige tattoo ( op dit moment) en ik hoop dat dit ook zo blijft. (yes I know ..... bad bad bad....) Robert heeft hem ook expres op zijn pols laten zetten omdat hij niet een opvallende tattoo wilde hebben i.v.m. zijn werk,  hij draagt bijna dagelijks een horloge over de tattoo op werk.

Dan de tatoeages die ik zelf erg mooi vind. Ik vind op 3 plekken op het lichaam erg mooi. In de nek , op de vinger en op de voet. Ik bedoel, als je dik of dun bent die tatoeages blijven wel op hun plaats.( klinkt misschien gek dat ik het zeg, maar ik heb ooit eens een tattoo op een man zijn buik geweest wat vroeger een citroen moest zijn en nu op een meloen leek)

Voet: 

Dit zijn drie afbeeldingen van tatoeages op de voet i.c.m. bloemen en sierlijke krullen. Ik vind de onderste foto (met het roze) het mooist, maar die vind ik wel te groot. Het formaat van de eerste twee spreken mij dan weer meer aan. Dat witte effecten op de eerste foto vind ik ook wel wast hebben. Erg mooi allemaal!

Vinger:


How Cute!!!! I Love It!!! Ik vind het echt zo leuk en subtiel eruit zien. Een klein strikje op de vinger als zijnde een ring. Het zou echt iets voor mij zijn! Dit zijn van die tatoeages die niet echt opvallen maar de mensen die het weten en zien zullen denken : "He, is dat een tattoo?"

Nek: 

En daar is weer het strikje weer. Ik weet niet precies waarom maar ik vind het strikje een vrouwelijk symbool en een strik zit alleen maar op een cadeau wat met extra care is ingepakt. Ik draag mijn haar grotendeels los , dus ook deze tattoo zou bij mij niet zo opvallen. De keren dat ik mijn haar vast heb zullen mensen het dan zien. Op de bovenste foto zie je Rihanna die kleine sterretjes achter in haar nek heeft , op die plaats zou ik dan het strikje willen en dan lekker klein.


En dan kom je bij mij! Geen tatoeages op mijn lichaam te bekennen en toch vind ik ze leuk... Jullie zullen wel denken, waarom doe je het dan niet? Ik weet het niet.. Ik heb geen reden om het niet te doen , maar ik heb ook geen goede reden om het wel te doen. Ik zou pas een beslissing gaan maken als ik zeker weet of ik wel of niet iets wil!

Het artikel van Martina heeft veel leuke reacties opgeroepen over jullie tatoeages en dat heeft me erg nieuwsgierig gemaakt. 
Q: heb jij tatoeages en wil je ze met ons delen stuur dan je foto's naar info@sillysilsil.com  ik wil ze allemaal zien en plaatsen op sillysilsil.com 
Heb je foto's van je tattoo maar wil je ze niet op de site hebben staan maar wil je ze wel aan mij laten zien , stuur ze dan en zet erbij dat ze niet op sillysilsil.com mogen staan.
Ik ben benieuwd!

alle foto's komen van google afbeeldingen en weheartit.com