maandag 23 mei 2011

Word Holland’s Best Make-up Artist 2011


Vandaag heb ik een leuk bericht voor al onze make-up liefhebbende dames. En dan vooral de dames die goed in opmaken zijn. Er is namelijk een wedstrijd waar je kans maakt op €1000,- en nog veel meer. Kijk snel verder hoe je hier aan mee kunt doen.


Deze landelijke visagiewedstrijd wordt georganiseerd door BEAUTYPARTNER. Holland’s Best Make-up Artist is de zoektocht naar de beste visagisten van het land die strijden om de felbegeerde titel: Holland’s Best Make-up Artist! Denk jij dat jij behoort tot de beste visagisten van Nederland? Geef je dan nu op en strijd mee om de titel "Holland’s Best Make-up Artist"!
De wedstrijd vindt plaats op maandag 13 juni (2de Pinksterdag) waarbij je zelf de ronde uitkiest met het tijdstip waarop jij deelneemt. Er zijn 10 deelnemersplaatsen per tijdstip. Meld je snel aan!


Het thema
Het thema van dit jaar is "Summer Color Queen". Een geweldig thema om mee aan de slag te gaan! Een deskundige jury zal jouw creatie beoordelen. Daarnaast worden alle creaties door een professionele fotograaf gefotografeerd en kan men een maand lang online stemmen op zijn/haar favoriete creatie. Een fantastische kans voor voor je online promotie! Meer informatie over hoe je het kunt uitwerken en wat de richtlijnen zijn krijg je toegezonden nadat jouw aanmelding binnen is.
Lees meer over deze wedstrijd, het wedstrijdreglement en veelgestelde vragen op deze pagina.

Contest Masterclass
BEAUTYPARTNER verzorgt een speciale Contest Masterclass waarin het thema wordt gedemonstreerd en je je technieken kunt bijschaven. Klik hier voor meer informatie.

Het prijzenpakket
1ste prijs: De titel “Holland’s Best Make-up Artist 2011” Een geldprijs van EUR 1000,- Een masterclass van BEAUTYPARTNER in 2011 naar keuze. 
2de prijs: De titel Runner-up Holland’s Best Make-up Artist 2011 Een make-up pakket t.w.v. EUR 350,- Een masterclass van BEAUTYPARTNER in 2011 naar keuze.
3de prijs: Een make-up pakket t.w.v. EUR 150,- Een masterclass van BEAUTYPARTNER in 2011 naar keuze.

De bekendmaking van de winnaar en prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 15 juli.
Je kunt je nu inschrijven op een tijd naar keuze via het online aanmeldformulier t/m 31 mei.
Succes voor alle dames die mee gaan doen!

Q: Denk jij er over om mee te doen?