zondag 26 juni 2011

Alessandro Wild CrashHoe je ze ook noemt, Crakle, Shatter of Crash, iedereen kent ze wel, Gekraakte nagels. Gekraakte nagels zijn helemaal in en er zijn al heel veel merken die ze uitbrengen. Het begon allemaal met zwart en wit en dat vonden we allemaal of heel vreemd of heel gaaf. Maar ja nagellak lovers willen meer, meer, meer en zo komen merken tegenwoordig met steeds aparter en specialere kleuren. Zo ook Alessandro , die springt daar mooi op in en heeft erg leuke setjes gecreëerd genaamd Go Magic! Wild Crash.


Ze zijn met vier verschillende sets gekomen die elk een basiskleur , een crash lak en een top coat bevatten. Elk flesje heeft 5 ml. En daardoor ook erg geschikt om mee te nemen op reis. Ik heb de Alessandro Go Magic! Wild Crash Dream on Virgin Island set die een roze crash lak en een witte basis bevat.

Ik heb een witte crashbase/basislak die ik aanbreng met twee dunne laagjes. Één laagje zou ook zeker voldoende zijn maar ik vind twee laagjes iets mooier staan . Zoals je kan zien ik het een goed dekkende kleur en is hij erg dik. Daardoor trekt hij een beetje en is hij een beetje streperig zoals je ook kunt zien. Ik zou deze lak nooit als kleur zo dragen omdat hij zo streperig is, maar als zijnde basislak onder een shatter/crash lak is dit geen probleem en zie je dit straks niet meer.

Ik heb een mooi knal kleur roze crash lak die erg makkelijk aanbrengt en je erg snel het resultaat begint te zien. Zodra je de lak aanbrengt zie je direct het scheuren beginnen en geeft hij een erg mooi crash effect. Sommige dames denken dat elke crackle , shatter of crash lak er hetzelfde uitziet, maar dat is niet waar. Elk merk geeft een ander effect. Als je een dun laagje aanbrengt
(zoals ik gedaan heb) zie je dat je mooie kleine blokjes patroontje krijgt.  Ik vind dit persoonlijk erg mooi, maar hou je meer van iets dikker en meer roze, dan moet je de crash laag gewoon wat dikker aanbrengen. Hij droogt ook erg snel dus de top coat kan er bijna direct overheen.

Als laatste komt er de top coat overheen. Dit kun je natuurlijk weglaten als je een iets meer matterende nagels wilt hebben. De top coat geeft juist als finishing touch een glanslaagje er overheen zodat hij nog meer opvalt. De top coat droogt ook redelijk snel , maar je moet er wel echt even voor gaan zitten , want naar vier dunne laagjes snap je dat het even een droogtijd nodig heeft. Moet je echt snel weg, zou ik zeggen om er een fast drying top coat er overheen te doen.

Ik vind het setje erg leuk en makkelijk in gebruik. Je kunt de kleuren natuurlijk ook makkelijk combineren met ander nagellakken uit de andere Alessandro collecties, maar ook zeker met een lakje van een ander merk.  Ik heb de roze crash coat ook een keer gecombineerd met een rode basiskleur. Ook deze combinatie vind ik erg mooi en past goed bij elkaar.De setjes zijn verkrijgbaar vanaf heden voor €14,95 bij diverse parfumerieën en professionele nagelstudio’s.
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument bellen met telefoonnummer: 030-7600040.


Q: Wat vind jij van de gekleurde crash trend?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.