zaterdag 18 juni 2011

THE BODY SHOP HONEY BRONZE


Ik ben altijd erg leuk om te horen als een merk een lijn uitbrengt met Fair Trade producten. Zo is nu The Body Shop met een Community Fair Trade-honing en -bijenwas lijn gekomen. Heerlijk zo in de zomer en echt super fijne producten. Ik heb de lip nectar en de bronzing powder voor jullie om te laten zien en zal wat over de andere producten vertellen.Wil je mijn review en swatches bekijken , kijk dan snel verder.Honey Bronze is een lijn bronzing-producten met vochtregulerende eigenschappen, verrijkt met Community Fair Trade-honing en -bijenwas. Deze lijn werkt vochtregulerend én zorgt voor een natuurlijk ogend zongebruind tintje en een onmiddellijk stralend uiterlijk. Met dank aan de bijen!

1. HONEY BRONZE BRILLIANCE POWDER
Bronzingpoeder met geïntegreerde kwast, voor een zongebruinde gloed in een handomdraai. Met de kwast breng je eenvoudig een vleugje lichtreflecterende deeltjes aan die de huid doen schitteren. Verkrijgbaar in twee honingbronstinten. Prijs € 19,50.

2. HONEY BRONZE SHIMMERING DRY OIL
Honey Bronze Shimmering Dry Oil is een lichte, nietvette bodyolie die snel door de huid wordt geabsorbeerd. De olie bevat Community Fair Trade-honing en -bijenwas die vochtregulerend werken en de huid zacht en egaal glad laten aanvoelen, voor een streeploze, lang houdende kleur. Masseer de olie met ronddraaiende bewegingen in. Prijs € 25,-.

3. HONEY BRONZE BRONZING GEL
Deze lichte, vochtregulerende gel voor het gezicht is geschikt voor elke teint en zorgt direct voor een frisse,
natuurlijk ogende zonnige kleur. De gel bevat niet alleen honing en bijenwas, maar ook biologisch geteelde Community Fair Trade-aloë vera uit Guatemala. Ook te gebruiken om je bruine kleur te verdiepen. Zorgvuldig en gelijkmatig opbrengen. Prijs € 14,-.

4. HONEY BRONZE BRONZING POWDER
Deze poedercompact geeft de huid een natuurlijk, mat, zongebruind tintje. Lichtjes met een kwast aanbrengen op voorhoofd, wangen, neus en kin. Het poeder bevat 3 Community Fair Trade-ingrediënten: honing, bijenwas en maroela-olie uit Namibië. Prijs € 14,50.

Ik hou van bronzing powders en gebruik ze dan ook dagelijks. Ik heb namelijk een paar plekjes die veel lichter zijn dan de rest van mijn gezicht. Wat ik helemaal fijn vind is dat er geen shimmer in zit. Een bronzer met shimmer is ook mooi maar daar zijn al veel soorten van. Ik ben helemaal fan! Hij voelt zacht aan en voelt prettig op de huid.

Hij is goed gepigmenteerd en geeft voldoende product af. Ik vind dat er ook erg goed is nagedacht over de honingraat structuur van de bronzing powder.Het ziet er super leuk uit en past goed bij de lijn. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren, ik heb de lichtste kleur no.1.

5. HONEY BRONZE LIP NECTAR
Lip Nectar – Twee sensuele tinten Honey Bronze-gloss voor je lippen die perfect passen bij een zongebruinde teint. Lip Nectars kunnen zó of over een andere lipstick heen worden gebruikt voor extra glans. Verkrijgbaar in de teinten Honey Bunch en Honey Beige. Prijs € 14,-.
Ik ben echt een lipproduct drager en heb elke dag lipgloss of lipstick op. Ik heb de lip nectar is de kleur Honey Bunch, een mooi oranje bruinig kleurtje met een subtiele glitter/shimmer erdoor. Op de foto lijkt hij op de swatch echt oranje, maar dit is totaal niet op de lippen. Daar geeft hij een mooi subtiel kleurtje. Hij ruikt prettig en voelt erg fijn aan.
Het is een voornamelijk sheer glosje wat TBS zelf ook zegt hij is erg geschikt voor over een lipstick. Voor de extra gloss en shine.

Ik vind de kleur echt geweldig, kijk hoe mooi hij in de zon glinstert. Je ziet dat er hele kleine glittertjes in zitten waardoor je een extra 'wauw' effect krijgt.


Ik ben echt heel erg enthousiast over deze leuke collectie. Hij is super leuk en heeft ook een perfecte verpakking! Ik vind de producten ook echt geschikt voor de zomer! De bronzing powder gebruik ik nu echt dagelijks en de lip nectar is ook snel binnen handbereik.

"Nog een leuk bijen weetje:  bijen kunnen dansen?! Bij de ‘kwispeldans’ kwispelt de bij met haar gestreepte achterlijf om de andere bijen te vertellen waar ze heen moeten ‘bzzz-en’ voor een lekker maaltje!"
Je kunt de Honey Bronze collectie krijgen in de webshop van TheBodyShop of in de winkel bij jou in de buurt. Klik hier voor de store locator om een winkel bij jou in de buurt te vinden.

Q: Wat vind jij van het Fair Trade principe ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.