dinsdag 28 juni 2011

Filmpje: Catrice waterproof mascara test


Vorige week zette ik een mini shoplog online omdat ik o.a. deze waterproof mascara had gekocht om mee te nemen op vakantie. Ik kreeg direct een aantal reacties op de site en via de mail of ik er een review over wilde schrijven om te kijken of hij goed waterproof is. Ik heb een water test gedaan om te kijken of hij zijn naam waar maakt.Het borsteltje en de mascara zelf zijn erg prettig bij het aanbrengen van de mascara. Hij voelt gewoon aan als een normale (niet waterproof) mascara. Omdat jullie vraag erna zo groot was ging ik snel bedenken hoe ik het beste een waterproof mascara kan testen. Met water natuurlijk. In het filmpje hieronder heb ik de mascara al ruim 6 uur op en zit hij er nog perfect op. Ik doe de water test en vertel in het filmpje wat mijn bevindingen zijn over deze mascara.Q: Zou jij na mijn review de mascara gaan kopen? Wat is jou favoriete waterproof mascara?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.