zondag 19 juni 2011

Ebay - Perfect liner pencil


Lange tijd geleden had ik een aantal producten besteld via Ebay. Ebay is echt een favoriet bij mij, je vind er alles en je kunt bijna alles in huis krijgen. Ik ga soms expres niet op Ebay kijken, want ik vind dan altijd wel wat. Toen ik dus vorige keer weer een keer aan het ebay-shoppen was heb ik o.a. deze oogpotloodjes gekocht.Ik zag de advertentie staan en dacht direct dat dit wel te proberen was. Oogpotloden gebruik ik regelmatig en vind het dan wel leuk om een aantal kleurtjes te hebben. Zeker voor de prijs van €3,50 (incl. verzending) dat komt neer op nog geen €0,30  per stuk. Niet duur dacht ik zo.

Toen ik het pakketje binnenkreeg was ik best wel teleurgesteld, want in mijn gedachten waren het fullsize potloden maar deze waren mini formaat. He verdorie dacht ik nog wat een tegenvaller. Om eerlijk te zijn heb ik ze toen onaangeraakt in de kast gelegd en er niks meer mee gedaan. totdat een lezeres mij een mailtje stuurde met de vraag: "Hoe bevallen die oogpotloden van ebay nou?" Dus toen heb ik ze weer uit de kast gehaald en ben ik ermee aan de slag gegaan .
Ik ben blij dat ik ze weer gepakt heb, want nu vind ik ze erg fijn en het kleine formaat is eigenlijk wel hanig.


Het zijn totaal 12 potloodjes met elk een andere kleur. Sommige lijken aan de buitenkant qua kleur bijna hetzelfde, maar alle kleuren zijn erg verschillend. het zijn vooral de wat bruin , groen en blauwtinten. Ook zit er natuurlijk een basis zwart en wit in en dan hebben ze nog een gouden en een roze erbij gedaan. 

Ik vind het erg leuk dat ze de roze erbij gedaan hebben , want dat zou ik zelf niet zo snel kopen en toch is het leuk om te hebben voor een look.


De potloden zijn boven verwachting goed, ze zijn niet hard (wat ik dacht) en zijn eerder een beetje zacht. Ik vind een wat zachter potlood juist wel prettig omdat je dan er een mooie lijn mee kunt maken zonder je pijn te doen ( zeker bij gevoelige ogen)  

Na heel lang zoeken heb ik gelukkig de Ebay verkoper weer gevonden. Mijn ebay had alles verwijderd dus moest alles weer opzoeken, maar heb je interesse, kun je *Hier* de verkoper vinden van de potloden en heel veel ander leuk spul.

Q: Wat is jou ervaring met Ebay?