vrijdag 24 juni 2011

Enchantra feest


Afgelopen weekend heb ik een lange treinreis gemaakt richting Zeeland. Dit deed ik natuurlijk niet zonder reden, want Enchantra gaf weer een erg leuk feestje. Dit keer was het voor alle verjaardagen die ze de afgelopen weken hadden gehad in de familie. Omdat het zo ver voor mij reizen was mocht ik bij Linda blijven slapen omdat het anders voor mij ruim 9 uur op een dag zou zijn. Alles was tip top geregeld van barbecue en taart tot 2 visagisten.


Ik heb niet heel veel foto´s gemaakt , maar wil toch wat sfeerfoto´s laten zien hoe het er uit zag en wie er waren.
Een rek vol met alleen maar crackle lakjes. Ja je ziet het goed, ongeveer 100 verschillende kleuren die een crackle effect geven op de nagels. De flesjes lijken op die van China Glaze.

Rekken vol met alleen maar China Glaze lakjes. Ik vind het echt geweldig!

Sweetly You producten mooi op een tafel uitgestald om te ruiken en te voelen.

De geweldige taart en cupcakes die door Tamarah van Tasilo.nl  gemaakt zijn. Ze zagen er erg mooi uit en smaakten ook nog eens heerlijk!


Deze foto maakte ik met een speciale stand op mijn camera. Een panorama foto van bijna alle aanwezige bloggers. Hoe leuk is dat , gezellig aan een tafel en kletsen maar!


Linda , de vrouw achter Enchantra en waar het grotendeels om draaide die dag. Ze was prachtig op gemaakt en had een geweldig mooie jurk en schoenen aan. Ook haar haar was erg mooi opgestoken.


Lekker aan tafeltjes zitten en genieten van het lekkers wat van de barbecue komt.


Ik vond het een erg leuke en geslaagde dag. We hadden erg veel mazzel met het weer, want de voorspelling was dat het de hele dag zou gaan regenen in Zeeland. Wij hebben bijna geen drupje gehad waardoor de dag totaal niet in het water liep.


Ook heb ik voor jullie nog even een leuk filmpje gemaakt. Als je van nagellak houdt is dit haven voor jou! Het filmpje duurt 3,30 min met alleen maar mooie dingen uit de Enchantra webshop.


9 oktober geeft Enchantra weer een leuk feest en dit keer met als thema "Halloween" . Ik kan al verklappen dat dit ook weer een geweldige dag wordt want heb mee mogen nadenken over de dag en wat er allemaal gaat gebeuren . Bereid je alvast maar voor. 
Ps: doen jullie al mee aan de 500+ bloglovin winactie met een geweldig pakket samengesteld door Enchantra

Q: ben jij ook bij enchantra geweest? en ga je 9 oktober ook heen?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.