maandag 27 juni 2011

essence trend editie “50’s girls reloaded”


Welkom aan boord! essence neemt  je deze zomer mee terug in de tijd, naar de jaren 50! 
Met de nieuwe trend editie “50’s girls reloaded” nodigt essence je in de maand juli 2011 uit op een retro-reis. Intens blauw en helder rood, gecombineerd met zachte goudtinten verzekeren je deze zomer van een flinke dosis maritieme flair. 
De schitterende retro-verpakkingen en het 50’s design doen denken aan de tijden van de petticoat, rock ‘n roll en stoere kerels met vetkuiven. Een ding is zeker: of nu je gaat varen of kiest voor een bezoekje aan de haven, met deze trendy collectie kom je in een opperbeste en stijlvolle zomerstemming!

essence 50’s girls reloaded eyeshadow
De nieuwe duo oogschaduwen zijn ideaal voor de perfecte look aan boord. Drie expressieve kleurencombinaties met een crèmetextuur veroveren onmiddellijk de harten van meisjes die houden van de marinelook. Verkrijgbaar in: 01 I’m a marine girl, 02 you’re a heartbreaker en 03 come on board captain.
Consumentenadviesprijs €2,49.


essence 50’s girls reloaded eyeshadow brush
De stijlvolle oogschaduw brush hoort helemaal thuis in deze fifties collectie! Het duo borsteltje heeft twee applicatoren waarmee je de retro-look oogmake-up perfect aan kunt brengen – zo jaren ’50! Breng de oogschaduw aan met de grote applicator en gebruik de kleinere om accenten aan te brengen en om de kleuren in elkaar over te laten lopen. Consumentenadviesprijs €1,59.essence 50’s girls reloaded eye pencil
Voor de meisjes die aan boord willen flirten met Mr. Right! Zijn hart gaat sneller kloppen als hij in jouw prachtige ogen kijkt, die zijn omlijnd met de nieuwe eye pencil. Voor een oopopslag om verliefd op te worden! Verkrijgbaar in 01 you’re a heartbreaker, 02 I’m a marine girl en 03 love me tender.
Consumentenadviesprijs €0,99.


essence 50’s girls reloaded lipstick
Ahoi! Lippen om te zoenen! Of je nu op het dek staat te zwaaien of vanuit de haven naar de bootjes kijkt – je lippen stralen in fifties style! De crèmeachtige 50’s girls reloaded lipsticks hebben een zeer goede dekking en verzekeren je van de perfecte stijl, waar je ook gaat! Verkrijgbaar in 01 back to the 50’s en 02 I’m sailing.
Consumentenadviesprijs €1,99.essence 50’s girls reloaded translucent loose powder
Volle kracht vooruit! De transparante losse poeder is geschikt voor alle huidtypen en geeft je huid een stralende, matte teint. De speciale textuur lijkt wel te versmelten met de natuurlijke tint van je huid en vormt de perfecte basis voor je make-up. Zo is je perfecte jaren ’50 stijl wel bestand tegen windkracht 10!
Verkrijgbaar in 01 ahoy!.
Consumentenadviesprijs €2,99.

essence 50’s girls reloaded nail polish
Welke must-have kleuren hebben de 50’s girls reloaded nail polishes? De formules houden superlang en het effect is sensationeel – deze nagellakken zorgen voor een ultiem wow-effect aan boord! Ga voor vijf stralende kleuren en be a star!
Verkrijgbaar in 01 ahoy!, 02 back to the 50’s, 03 I’m a marine girl, 04 love me tender en 05 you’re a heartbreaker.
Consumentenadviesprijs €1,79

essence “50’s girls reloaded“ is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in Juli 2011.


Gaan jullie nog producten op je wishlist zetten? Ik wel, ik wil sowieso de rode lipstick en de loose powder hebben, maar ook de andere producten trekken mijn aandacht!


Q: Wat ga jij op je wishlist zetten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.