maandag 13 juni 2011

Essence You Rock Nagellak


Toen ik het persbericht van Essence kreeg over de Trend Edition You Rock was ik niet echt heel erg enthousiast. Ik dacht niet direct van "wow dat moet ik hebben". Toch ben ik even in de winkel gaan kijken of er misschien een verborgen schat tussen zat. En die heb ik gevonden. Wil je weten wat? kijk snel verder.


Ik heb twee lakjes meegenomen waar ik wel interesse in had. Eigenlijk was het er maar één die ik echt wilde , maar het was 1+1 gratis bij het Kruidvat dus heb ik er ééntje bij genomen. Het lakje wat mij erg aansprak en een geweldige kleur heeft is de 01 Cut off the beige, een erg mooie licht bruine / mauve kleur met een mini glitter er in. Super mooi om te zien. De tweede die ik erbij genomen heb omdat het toch gratis was is de 03 Kings of mints, een mooi baby blauwe kleur met een kleine zweem van groen erdoor. Deze kleur bevat geen glitter en is meer een creamlak.


01 Cut off the beige:
Dit is echt een super mooi lakje en bovendien dekt hij ook nog goed. Met twee dunne laagjes ben je ready to go. Wat ik ook erg gaaf vind (en ik hoorde dat dit waarschijnlijk een foutje is ) is dat het kwastje een heel klein beetje schuin is afgesneden, Dit lakt echt GE-WEL-DIG. Misschien moet ik er maar eens achteraan gaan want het lakte erg prettig en heb het nog niet eerder gezien. Ik kon het helaas niet op de foto krijgen want daar leek het gewoon een recht kwastje.


03 Kings of mint:
Ondanks dat ik dit lakje kocht als zijnde erbij, ben ik er toch erg blij mee. Het is een mooie licht baby blauwe kleur die erg zomers is. Dit lakje heeft helaas niet hetzelfde kwastje als de Cut off the beige maar deze lakt ook prima! Ook deze lak heeft ongeveer 2 laagjes nodig, maar wil je op safe gaan zou ik 3 dunne laagjes gebuiken. Dit lakje bevat zoals ik al aangaf geen glitters en is meer cream. Twee mooie kleuren uit de You Rock collectie van Essence. De collectie ligt nog in de kruitvat winkels dus wil je nog één van de kleurtjes bemachtigen moet je snel heen gaan want ze zijn Limited Edition dus gaan na een tijdje wel weer weg.
Ze kosten €1,49 per stuk.

Q: Welke van de twee vind jij het mooist?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.