woensdag 15 juni 2011

Filmpje: make-up swap 'unboxing video'


Vandaag heb ik iets heel leuks voor jullie. Ik kwam vorige op een super leuk idee. Ik heb het niet zelf bedacht, want veel internationale en een paar nationale bloggers doen het al. Swappen.... Swappen???? Wat is Swappen??? Swappen is het ruilen van make-up of andere producten met iemand anders. Je moet dit van te voren wel goed afspreken hoe je dit gaat doen zodat het wel eerlijk blijft gaan. Wil je weten met wie ik mijn eerste beautyswap gedaan heb? kijk dan snel verder.

Ik ben gaan swappen met Ilja van Beautypolish . Ilja reageerde direct super enthousiast toen ik haar het voorstel deed. Zodoende dat we in onze make-up lades zijn gaan kijken en elkaar leuke spulletjes hebben gegeven. 

Het is gewoon een super leuke winwin situatie, je bent make-up kwijt die je toch niet gebruikt en je krijgt er nieuwe leuke dingen voor weer. Wil jij zien wat ik heb gekregen van Ilja , kijk dan snel het filmpje hieronder.

Kun je het filmpje niet zien kijk dan snel hier

Ik wil Ilja bedanken voor de leuke swap en wil je zien wat ik aan haar heb gegeven? kijk dan op de site van Beautypolish.nl.

Omdat ik dit zo leuk vind wil ik dit wel vaker doen. Dus zijn er bloggende dames (groot of klein) heb heb je wat dingen die je wil ruilen?(dat kunnen bijvoorbeeld al 5 dingen zijn)  mail mij dan naar info@sillysilsil.com . 

Q: wil jij eens swappen, of is dat niks voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.