vrijdag 3 juni 2011

Grazia QR codes


Waarschijnlijk weet half Nederland het al, maar ik vind het toch wel erg leuk om even te melden. Zo nu en dan koop ik wel eens de Grazia , helemaal omdat ik nu gestopt ben met de opleiding. Deze week kocht ik de Grazia en toen ik thuis kwam viel me direct wat op, de QR code voorop. Ik dacht eerst dat dit gewoon standaard was , totdat ik ineens las dat dit een QR-edition was... Super leuk , 23 codes die elk een site of een filmpje laden met mijn Iphone.Ik ben vol enthousiasme begonnen met zoeken en kijk wat ik o.a. allemaal vond.
De eerste code voorop vind ik direct al geweldig. Het is een exclusief optreden van Glannis Grace die Halo zingt


Ook hebben ze speciale sites uitgekozen , zoals de site reiss waar Kate Midelton zo'n fan van is.


Ze hebben een video met Beyonce online gezet met haar optreden bij de Billboard awards 2011. En damn wat een gaaf optreden, als je iets moet kijken is het dit filmpje wel. Hoe zij die samenwerking met het scherm heeft gedaan is zo gaaf. kijk dus snel!

Ook heeft Grazia filmpjes met tips en tricks en behind the scenes enzo gedaan. hieronder zie je een paar.


Ik vind het echt super leuk dat Grazia dit doet en hoop dat ze dit zeker vaker gaan doen!

Q: wat vind jij van de QR codes in de Grazia?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.