vrijdag 1 juli 2011

Juni met Sillysilsil


Mijn maand is ontploft.Ik heb echt zoveel mee gemaakt deze maand dat ik een overkill aan foto's heb. Ik heb alle foto's achter elkaar gezet me daar tekst bijgevoegd. Ik ben nu net 2 dagen op vakantie en ik weet daarom nu al dat daar ook weer veel foto's uit zullen komen. Maar laten we nu eerst naar mijn super leuke maand juni kijken.

Ik was op 30 mei naar de vakbeurs in Hardenberg en daar kwam ik onverwachts mijn Best friend Marianne tegen. We wisten niet van elkaar dat we er waren en het was echt super toevallig dat we elkaar zagen.
Ze deed mee aan een wedstrijd voor 2e jaars studenten van de schoonheidsspecialiste opleiding.
Op de eerste foto zie je de dame met de groene look, die heeft mijn vriendin Marianne gemaakt.
Hier zie je de twee klasgenoten van Marianne die gewonnen hebben. Ze mochten een mooie grote tas met heel veel goodies in ontvangst nemen.
Waar ik natuurlijk voor kwam die dag was Infinity sun. Ik stond daar model voor om een spraytan sessie te krijgen.
Cadeautjes van paps en mams gekregen. Super lief! Allemaal hello kitty spul!
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een heerlijke bbq en een slager als vader is helemaal top, want dat betekend altijd heerlijk vlees.
Mijn ouders zijn recreatieve golfers en mijn broertje begint aardig profi te worden met golfen. Dus gingen we op een vrije zondag middag met mijn ouders mee en konden we zelf ook een balletje slaan.
Aan het spelen met de Kenji tattoo van enchantra . Zeker leuk voor in de zomer als je een leuk luchtig setje aan hebt.
Tijdens een mooie stralende dag heb ik een Ikea tas gepakt en ben ik buiten foto's gaan maken van producten voor de site.
Beauty swappen met Ilja . Echt super leuk. Dit was mijn eerste keer maar ga dit zeker vaker doen!
Heerlijk uit eten met Robert bij mijn favoriet pizzeria in Groningen , Napoli vlakbij Westerhaven.
Na de heerlijke pizza lekker een ijsje. Het bovenste bolletje is red bull ijs.. Ik vond dit zo vreemd dat ik dit MOEST proeven. Na 5 hapjes had ik er wel weer genoeg van en heb ik dat bolletjes niet eens opgegeten.
Heerlijk zo is hij aan het tv kijken en zo ineens valt Noah in slaap op de bank. Super schattig! Ik kan er echt uren naar kijken.
Ik ben echt fan van de show your feet lakjes van Essence. Volgende keer ga ik zeker meer kopen ( als ik ze nog kan krijgen)
Heerlijk zo nu en dan een maskertje , Dit is een masker van de Lush die heerlijk verkoelend werkt.
Zeg ik Ikea, dan zeg ik ballen. Ik kom erg graag bij Ikea en ben er dan ook regelmatig wel een keer te vinden. Soms gaan we er dan ballen eten met de heerlijke saus ...
Noah die geniet van het eten ( en eigenlijk nog meer van het spelen!)
En natuurlijk sluit je dan af met een chocolade mousse van €0,95.
Ik had nieuwe schoenen aan, daar heb ik zulke mega grote (open) blaren van gekregen dat ik een stuk naar mijn schoonouders op blote voeten heb gelopen. Omdat ik ook weer naar huis moest mocht ik slippers van mijn schoonmoeder lenen. Helaas draagt mijn schoonmoeder geen flipflops/teenslippers, dus moest ik het met deze doen. Pijn dat ik had!
yeahh... mijn Hello Kitty visite kaartjes case is binnen. Ik had hem op Ebay gekocht en er passen erg veel kaartjes in wat altijd handig is voor onderweg.
Bezig met mijn nagellakstash te ordenen en te tellen. Als ik terug ben van vakantie horen jullie daar meer over :D , dit is een gedeelte van de groene / blauwe en gele lakjes.
Ik zat rustig mijn ontbijt te eten vliegt er ineens een vogel tegen het raam aan en valt op mijn balkon. Ik schrok me kapot en zag overal veren vliegen. Mijn vader snel gebeld en zei dat ik hem even moest laten bijkomen. Van schrik heeft de vogel gewoon een eitje gelegd. Uiteindelijk is alles goed gekomen, vogel vloog weg en er werd mij verteld dat het ei geen leven had dus kon ik zo weggooien.
Onze buit na een gezellig shopavond met Marianne (zie foto bovenaan) we hebben allebei hetzelfde gekocht wat ik al eerder in dit artikel heb laten zien.
Na het shoppen zijn we samen een late avondmaal gaan doen bij Wagamama . Dit is wat we allebei namen. Erg lekkere noodles met groente e.d.
Op de verjaardag van Marianne was Robert op de Iphone een dikkie dik filmpje aan het laten zien. Noah en Kiki (dochter Marianne) waren helemaal gefocust op het filmpje. Zo schattig die twee samen.
Omdat ik op vakantie ga wilde ik een nieuwe (grote) goede koffer. Ik heb 2 kleine en een iets grotere maar die is heel erg zwaar en kan minder in dan deze. Ik heb hem gekocht bij de Hema en zit in het vaste assortiment en kost €59,95

Tijdens mijn weekendje Zeeland bij de showroom van Enchantra. Hier zit ik aan tafel met een groot aantal bloggers zie aanwezig waren. Super gezellig was het .

Onderweg naar huis van het weekend Zeeland heb ik een paar lekkere stukjes sushi op Schiphol gekocht. Ik moest ze helaas zonder chopsticks (stokjes) eten want die waren op. Ik word altijd een beetje raar aangekeken  als ik sushi eet, want veel mensen hebben het nog nooit gehad.
Mijn ouders en ik hebben in Groningen de lekkerste loempia bakster gevonden. Zij maakt echt de lekkerste loempia's . Nu kwam ik er de laatste keer achter dat ze ook nog eens elke donderdag bij mij in de wijk staat... helemaal top dus (eigenlijk niet , want dan ga je veel makkelijker loempia halen)
Mijn ebay bestelling is binnen gekomen. Ik had de crackle collectie gekocht. Helaas moest ik bij de postbode nog eens 20€ transportkosten betalen omdat de douane het onderschept had.
Super lief komt mijn vriendje thuis met een bos rozen. Heerlijk daar maak je mij heel gelukkig mee als vriendin. Die kleine dingen doen het em altijd net dat beetje meer.
Ik ben al ruime tijd bezig met het voorbereiden van mijn vakantie. Daar zijn deze reis tasjes echt een must.. zo handig voor in de tas.
Tijdens de Yves Rocher presentatie werd o.a. de nieuwe geur gepresenteerd. Wat erg leuk was, is dat we de geuren individueel konden ruiken die samen de parfum werden.
De geur komt september in de winkel en binnenkort komt er meer over online!
Tijdens de presentatie waren er knaproze mini macarons. Dit was de eerste keer dat ik macarons proefde. En ze zijn lekker hoor :D
En Dit is mijn ingepakte koffer. Mijn laptop en camera lader moet er nog in en dan ben ik 'Good to Go'

Q: Wat vind jij de leukste foto? Welke spreekt jou het meeste aan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.