vrijdag 3 juni 2011

Kenji Tattoo


Gister liet ik jullie al zien wat bij mij de gevaarlijke gevolgen zijn geweest van henna tatoeages en verteld ik op het einde dat ik een erg leuk en makkelijk alternatief heb voor jullie : Kenji Tatoo.   
Ik ga vandaag laten zie hoe het werkt en hoe leuk het is.

KENJI TATTOO is geïnspireerd door de Tibetaanse tatoeëring.
Met een hand gemaakt stenen en speciale body-inkt kunt je gemakkelijk je eigen tattoo maken.
Om je Tattoo te versieren kun je gebruik maken van onze gekleurde liners, bodyglue en glitter.
Wat heb je nodig:
Stempels.
De ministempels zijn ongeveer 1,5 cm en leuk voor bijvoorbeeld op de voet of enkel en uiteraard voor kinderen. Ze zijn goed onderling en met grotere stempels te combineren. Of stempel twee of drie dezelfde naast elkaar.
De grote stempel van ongeveer 4 cm is opvallender en geschikt voor iedere plek die je maar leuk vindt. Ook prima te combineren met één van de mini stempels.
Stempelkussen inclusief inkt.
Dit stempelkussen wordt geleverd inclusief een flesje zwarte inkt van 15 ml. Je dient het kussen zelf te vullen.
Liners.
Deze liners zijn speciaal gemaakt om je tattoo bij te werken. De stempels laten soms net niet overal de inkt achter en dan is het makkelijk om het met een liner bij te werken. Ik heb een zwarte en een blauwe.
Bodylijm.
Om je tattoo extra te versieren kun je met lijm speciale glitters plakken zoals je hieronder kunt zien.
BodyGlitter
Glitter om je tattoo extra op te pimpen. Ik heb hier een gouden en een zilveren. Pas wel op welke je glitters je gebruikt, deze zijn geschikt speciaal voor de huid, maar je hebt ook slechte glitters waat je wondjes van kunt krijgen.
Je moet eerst je stempelkussen klaarmaken door hem te vullen met ongeveer 50% van het inktflesje.
Zodra je klaar bent moet je de inktkussen weer dicht doen en minimaal 2 uur wachten totdat je inkt overal goed verdeeld is.

Dan nu de tatoeages , wat hoe breng je het aan en hoe ziet het er uit?
Stap 1:

Als je de stempel voor de eerste keer gebruikt moet je hem eerst een aantal keer door de stempel halen, dit omdat de stempel van steen is gemaakt en daardoor inkt een beetje er in kan trekken. Als je dit gedaan hebt kun je de stempel met een rollende beweging door de inkt halen en direct op de huid aanbrengen.

Stap 2: 
Als je de stempels gezet hebt zullen er kleine stukjes niet helemaal ingevuld zijn omdat er bijvoorbeeld geen inkt was. Deze werk je bij met de liner. Deze werken hetzelfde als een eyeliner.  Werk het voorzichtig bij want uitschieters kunnen niet meer weg. ( bij de tweede ster van rechts zie je dat ik net iets te hard drukte waardoor daar de lijn iets dikker is.

Ik vind zo het resultaat het mooist, gewoon alleen zwart en verder geen poespas. Van een afstandje lijken het net echte tatoeages want kwam in de winkel een bekende tegen die direct zei : "Sinds wanneer heb jij een tattoo?" Toen ik het vertelde en het van dichtbij liet zien zei ze :" oh ja van dichtbij zie je dat het een neppert is maar van veraf lijkt ie echt echt!.

Stap 3:
Om het Nog meer uit te breiden kun je de tattoo inkleuren met een liner. Ik heb dit gedaan met een blauwe liner. Ik denk dat als je een rode en een groene erbij hebt je er echt een kleurrijke tattoo van kunt maken.


Stap 4:
Om hem helemaal over de top af te maken kun je glitters gebruiken. Ik ben er niet helemaal fan van en vind het zonder glitters mooier , maar hier wil ik gewoon graag laten zien wat de opties en mogelijkheden zijn.  Je kunt de glitters plaatsen waar je maar wil. 
Je bevestigd het met de glitterlijm. Je brengt de lijm aan en wacht tot hij doorzichtig is, dan pas doe je glitters er op en druk je ze zachtjes aan om er zeker van te zijn dat ze vast zitten.

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en wat het allerleukste is dat er meer dan 250 stenen met elk een ander figuurtje. Zo kun je de mooiste creaties maken met de Kenji tattoo.

Ben je erg nieuwsgierig geworden en wil je dit ook? 
Enchantra heeft zo nu (nog) in de webshop liggen en zijn in de OPRUIMING. Dit heeft zijn voor en nadelen. 
Voordeel: ze zijn nu in de aanbieding , dus extra aantrekkelijk om te kopen.
Nadeel: ze gaan uit het assortiment, dat houdt in dat je snel moet zijn anders zijn ze weg!
*Hier* kun je direct naar de kenji tattoo op Enchantra om ze te bestellen voordat ze definitief weg zijn.

Want wat is er nou leuker dan in de zomer zo nu en dan een leuke tijdelijke tattoo te hebben.
Bijvoorbeeld als je naar het strand gaat of gewoon lekker naar de stad. Veel leuker dan zo'n tattoo waar je ontstekingen van krijgt zoals ik in Tunesië had.

Dus wil ook een leuke kenji tattoo, kijk dan snel op Enchantra  want op=op!

Q: Wat vind jij van de Kenji tattoo?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.