dinsdag 7 juni 2011

Kermis Horloge


Ja ja het is zover, ik heb een enige echte. Een exclusief exemplaar waar je moeilijk aan komt. Een echte kermis horloge. Ja echt je leest het goed Kermis. En nee Kermis is geen merknaam , maar ik bedoel gewoon echt een kermis waar je in attracties kunt en suikerspin kunt eten. 
Jullie zullen wel denk : "wat is dit nou weer" , nou ik zal het even kort uitleggen.
Op een gezellige zondag morgen regelt Robert dat Noah die middag bij familie is zodat wij een dagje met zijn tweeën konden zijn. We wilden naar de film gaan en hadden kaartjes gekocht. Omdat er nog 1,5 uur tussen zat gingen we even bij een gezellig broodjeszaak een broodje eten en zijn we daarna nog even naar de kermis geweest. Normaal doen we dat soort dingen niet, maar we vonden het wel een keertje leuk en Robert wilde graag grijpen met die machines. Nou heb ik echt niks met knuffelbeesten maar een horloge? ach why not. Ik stop er €2,00 in dus mag vijf keer grijpen. En ja hoor ..... ik ben een natuurtalent, bij de derde keer had ik raak en had mijn grijpertje een horloge vast en viel die in de bak. Zo blij als een kind met een plastic horloge van misschien €1,00, maar leuk vond ik het wel.

Het is een spierwit horloge met een rubberen band. Het uurwerk is van pure plastic en heeft diverse cijfers erop staan. En ja wat moet ik er meer over kwijt. Hij is erg exclusief omdat je hem alleen op de kermis bij jou in het stad kunt krijgen. De prijs varieert van €0,50 t/m €1000,- het is maar hoeveel je in de automaat stopt.

Q: Wat vind jij van dit kermis horloge?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.