zondag 19 juni 2011

Max Factor - Liquid Effect Pencils


Jullie hebben eerder kunnen zien dat ik naar het pers event ben geweest van Max Factor. Hier zagen wij aankomende producten van de ‘Eye Effect Collection’. Een item van de nieuwe producten zijn de Liquid Effect Pencils. Dit zijn vijf oogpotloden die een erg mooie aanvulling op je collectie zijn. benieuwd naar de swatches en wat ik er van vind, kijk snel verder.“De Liquid Effect Pencil is de moderne versie van de eyeliner die de eenvoudige applicatie van een oogpotlood met het lang houdende effect van een vloeibare eyeliner combineert. De kleuren Lilac Flame, Black Fire, Silver Spark, Brown Blaze en Violet Voltage zijn goed te combineren met de nieuwe en bestaande Smokey Eye Effect Eyeshadow kleuren. Met het gummetje aan het uiteinde van de eyeliner kun je de lijntjes vervagen. Dit levert een enorme hoeveelheid verschillende looks op, van simpel maar effectief tot edgy en extreem. Voor een superstrak lijntje kan je deze eyeliner gewoon slijpen.”

Het zijn vijf mooie kleuren waar je heel veel kanten mee op kan gaan. Het zijn hele mooie zachte potloden waardoor je erg mooi een lijn kan trekken. Ze voelen erg fijn bij het aanbrengen en voelen niet trekkerig en hard. Hij is erg makkelijk te slijpen waardoor je altijd een mooi puntje kunt creëren. 


Aan de achterkant van de liquid effect pencils zit een siliconen gummetje waarmee het lijntje kunt vervagen of lichtelijk blenden. Erg makkelijk en totaal niet pijnlijk of vervelend. Ik moet wel als tip meegeven dat je na het aanbrengen van het lijntje direct moet gaan vervagen  met het gummetje ander is je lijntje al opgedroogd. Dat heeft natuurlijk zijn nadeel , maar ook zeker een voordeel want je hoeft niet bang te zijn dat het gaat uitlopen omdat het langzaam droogt. Als het zit dan zit het.


Hier zie je de vijf kleuren op een rij. van links naar rechts: Lilac Flame, Violet Voltage, Silver Spark, Brown Blaze en Black Fire.

Ik ben echt heel erg verrast door deze Liquid Effect Pencils , ik gebruik ze erg veel en vind ze erg fijn werken. Ik kan ze daarom ook erg aanraden om te proberen want ze zijn het geld echt waard.
De Liquid Effect Pencils liggen vanaf 1 juli in de grotere drogisterijen en gaan €10,99 per stuk kosten.
Willen jullie nog extra tips van Max Factor visagiste Marie-Sophie hebben , kijk dan zeker hier het filmpje.

Q: Wat vind jij van deze pencils?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.