woensdag 8 juni 2011

Max Factor Sheer Gloss Balm


Ik zoek al tijden een leuke lipstick / gloss wat een leuk kleurtje geeft , je lippen verzorgt en wat niet plakt.
Ik heb veel lipproducten in mijn stash en geen één voldoet aan al mijn 3 eisen. Vaak heeft de een een mooi kleurtje maar plakt, de ander heeft een verzorgende werking maar heeft geen kleur , noem maar op. Nu was ik een paar weken geleden bij het Max Factor event en vind ik een geweldig lipproduct waar ik echt fan van ben.

We stonden na een tijdje met zijn allen om een visagietafel met veel producten van Max Factor. We mochten voelen , swatchen , proberen , ruiken alles. Na een aantal minuten in de bak snuffelen kom ik een Sheer Gloss Balm tegen uit de redelijk nieuwe Xperience collectie. Ik kende de collectie wel, maar had er nog geen producten van. Toen ik de Sheer Gloss Balm probeerde merkte ik al gelijk dat dit was wat ik zocht.
Omdat ik er zo enthousiast over was kreeg ik er één thuisgestuurd in ook echt de perfecte kleur.


De naam Sheer Gloss Balm geeft eigenlijk al heel goed aan wat het voor product is. Het is een soort lipgloss in in balm-stick vorm met een klein kleurtje er aan.  Wat erg fijn is aan de Balm is dat hij een SPF 10 er in heeft zitten, zeker nu de zomer er aan komt heb je toch ook je lippen beschermd . 

Zestig procent van de balm bestaat uit verzorgende bestanddelen, zoals mango-, cacao-, en shea butter, erg lekker verzorgend dus en zeker geschikt voor zomer en winter.


Ik heb nummer 6 en dit is een mooi lichtroze kleurtje met een soort zweem van glim er doorheen. Je kunt hem heel makkelijk omhoog draaien en zit in een doorzichtige koker. Waar je wel mee op moet passen is dat je de balm niet in de zin of op een warme plek moet leggen, want het kan dan gaan smelten.


Op de lippen zelf zie je ook dat hij en subtiel kleurtje achterlaat. Ik moet zeggen dat deze in de verpakking er erg donker uit ziet , maar op de lippen veel lichter is. Ik heb bij het Max Factor event ook een lichte kleur in mijn handen gehad en die was op de lippen dan bijna doorzichtig. (ik heb de 06 Rose quartz)

Ik vind heb echt heel erg fijn en ik weet nu al dat ik hem deze zomer erg vaak zal gaan dragen , zeker als ik mijn haar los heb. 

De Sheer Bloss Balm is voor €10.99 verkrijgbaar in de winkel.

Q: kies jij voor lipgloss of lipstick?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.