woensdag 15 juni 2011

Mini Kruidvat shoplog + vakantie tip


Ik ben van de week snel even het Kruidvat even in gelopen om snel pillen te kopen voor op vakantie. Toch altijd als ik naar binnen loop moet ik even kijken bij de make-upjes. Meestal loop ik dan weer met lege handen naar huis en koop ik niks. Nu was het anders, ik was in een bak aan het grabbelen met allemaal afgeprijsde producten en heb een paar leuke dingen mee genomen.


Waar ik voor kwam waren deze tabletten, je zult nu wel een beetje raar opkijken. Waarom zet Silja nou zoiets online. Nou dat zal ik jullie vertellen en neem dit a.u.b. mee als tip als je naar het buitenland gaat ( tropisch en/of warme landen) Als je van klimaat veranderd reageert je lichaam daar op, je bent de warmte niet gewend en soms kun je je daardoor erg vervelend voelen. Je kunt verstopt raken of juist buikloop krijgen. Dit is erg vervelend en heb je hier niks voor kan je een paar dagen niet lekker van je vakantie genieten. Ik neem daarom altijd, ja echt altijd deze tabletten mee, diareeremmers en laxeertabletten. Ik heb ze (gelukkig) nog nooit echt hoeven gebruiken maar wil het risico gewoon niet nemen. 

Mocht je er nu toch last van krijgen , lees dan goed de bijsluiter en hou je daar aan. Neem niet te veel want dan kun je juist weer het tegenovergestelde effect krijgen. 
Deze tabletten kosten allebei ongeveer €2,- en eigen merk werkt net zo goed als duurdere producten.


Deze zag ik in de afgeprijsde bak liggen en koste nu €1,00 . Ik had hem al vaker in mijn handen gehad maar legde het toch weg. Nu hij afgeprijsd was vond ik het wel een leuk product om mee te nemen.


Hier ben ik echt heel erg blij mee alleen baal ik een beetje dat er nog maar 1 was en dat hij geen dop heeft. Een mini Batiste droogshampoo. Ik vind ze erg fijn en erg makkelijk.Deze mini is perfect voor mij voor op vakantie, maar misschien koop ik toch nog een grote voor de zekerheid. Hij koste nu €0,75 en hoop dat ik nog ergens anders deze vind. Ze zijn perfect voor in de tas.


Ik heb al 2 lakjes uit de 'you rock' collectie van Essence en toch bevielen ze me erg goed. Dit kleurtje had ik nog niet en koste nu €0,75 dus een perfect prijsje voor dit mooie kleurtje. Het is de kleur : 02 love, peace and purple. Er komt hier zeker nog een swatch van online.


Ik zag dit kleurtje in de bak liggen en wist direct dat ik die graag wilde omdat dit echt een super mooie groene keur is. Het is een Velvet Touch eyeliner in de kleur Green Grass, Hij voelt zo fijn aan en is ook nog eens waterproof ( dat moet ik nog gaan testen) .
Hij koste mij nu €3,50 , geen geld dus voor dit mooie Gosh product.


Als laatste kocht ik deze mooie roze lipliner. HIj ziet er exact hetzelfde er uit als de eyeliner, alleen is deze bedoeld voor je lippen. Ik heb deze kleur mee genomen omdat ik nog geen roze lipliner heb. Ook deze is weer waterproof, alleen moet ik dit ook nog even testen. 
Ook deze kostte mij €3,50 en dus zeker ook niet duur voor een mooie lipliner van Gosh.


Hier zie je de lipliner en de eyeliner snel op mijn hand geswatched . Ik merk dat ze na een paar minuten aardig goed blijven zitten op mijn huid, dus dat is al een goed teken. 
De eyeliner heb ik nu al een paar keer gebruikt en vind hem erg fijn! Zeker een aanrader.

Alles wat ik gekocht heb (op de pillen na) kwam uit de opruimingsbak , dat houdt in dat ze of uit de collectie gaan of al uit de collectie zijn.

Q: Grabbel jij vaak in de opruimingsbakken?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.