woensdag 22 juni 2011

Mini Shoplog Trekpleister


Ik ben de afgelopen tijd kleine dingetjes elke keer aan het kopen voor mijn vakantie. Zo ook nu zag ik dat trekpleister een aanbieding had met de Catrice mascara's. Alle mascara's waren 1+1 gratis. Dat kwam voor mij natuurlijk weer mooi uit , want ik wilde graag een waterproof mascara kopen voor als ik in Turkije zit. En natuurlijk heb ik ook weer wat andere dingen gekocht omdat ik het dan handig of leuk vind om mee te nemen. Ik heb niet veel gekocht maar wel een paar leuke dingen.


Ik kwam natuurlijk voor de mascara's en nam één waterproof mascara mee genaamd: Better Than Waterproof.... Nou als dat niet goed moet zijn.... Ik gebruik nooit waterproof mascara dus hoop dat deze een beetje prima te doen is en dat ik niet in Turkije uit zee kom en panda ogen heb...
Deze zag ik liggen en was ik wel erg benieuwd naar, helemaal omdat hij van de vernieuwde collectie is en ik toch één erbij moest nemen (1+1 actie) Wat ik wel raar vind en me echt afvraag of ik de enige ben, maar ik vind het zo raar dat de 'Volume' en 'Catrice' precies andersom staan. Net of het verkeerdom afgedrukt is. Of ben ik nou gek ?
 Ook waren er twee mini Kneipp douchegels er en heb er één voor mijn moeder en één voor mijzelf meegenomen. Er zit 50 ml. in en daarom erg geschikt voor als op vakantie gaat. deze waren nu €1,- p.s.

 Deze oorbellen zag ik liggen en wilde ze gelijk hebben. Ik heb nog niet zulk soort oorbellen en vind het wel leuk om zo nu en dan zoiets eens te dragen. Ze zijn goud kleurig met een soort amberkleurige steentjes er in. Ze kosten nu van €5,95 voor €1,-

Als laatste heb ik dit Essence Stamp plate meegenomen. Ik kan er niet mee werken , maar elke keer probeer ik het toch weer een keer. Ik wil altijd al eens proberen of ik wel een totale nagelstempel kan zetten. Deze plate kost ongeveer €1,50 en wilde het daarom nog wel een poging wagen.

Q: draag jij waterproof mascara op vakantie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.