zaterdag 25 juni 2011

NYC Liquid lipshine


NYC is een merk wat al weer een tijdje in Nederland te krijgen is. NYC is een erg leuk budget merk wat leuke diverse producten in het assortiment heeft zitten.Soms dan zie je een kleurtje en vind je hem direct geweldig. Dat had ik bij deze lipgloss van NYC. NYC heeft een leuke lipgloss lijn uitgebracht met een aantal redelijk dekkende kleuren. Ik heb de kleur 576 Prospect Pink.Het is een mooie lichtroze kleur met veel glitter er in. Mooie kleine mini glitter. Ik vind de verpakking ook erg leuk, Hij is doorzichtig waardoor je de kleur goed kunt zien en is afgewerkt met grote letters NYC.

De spons applicator voelt erg prettig aan en brengt een juiste hoeveelheid gloss aan op je lippen . Hij  zacht en is een beetje buigbaar.Dit kan net een beetje handiger zijn bij het aanbrengen. Wat ook prettig is dat bij het terug stoppen van het kwasje je niet gloss naar boven krijgt waardoor het een vieze plak boel wordt. 


Ik één streep krijg je al een super mooie dekkende shine effect wat een beetje licht zalmroze aandoet. Op de lippen is de kleur heel erg glimmend en geeft het een super mooie kleur. Er staat non sticky en dit klopt ook wel. Ze zijn een heel klein beetje plakkend in het begin , maar zeker niet storens zoals sommige lipglossen doen. 

Zoals jullie zien ben ik erg enthousiast over de gloss. Er zit alleen één klein minpuntje aan, hij gaat redelijk snel van de lippen. Dit is ook wel logisch want het is een lipgloss. 
Ze kosten €3,99 en zijn verkrijgbaar bij de geselecteerde Kruidvat ( de grotere vestigingen) 

Q: hou jij meer van doorzichtige gloss of getinte/ dekkende gloss?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.