maandag 20 juni 2011

O.P.I. Big Apple Red en de Miami Beet


Wuivende palmbomen en hagelwitte stranden of juist torenhoge wolkenkrabbers en levendige winkelstraten… Wat de bestemming ook is, langzaam dwalen onze gedachten af naar de vakantie. Om alvast in de stemming te komen heeft OPI kleurrijke lakjes die geïnspireerd zijn allerlei vakantiebestemmingen. Van New York tot Mumbai. Get the holiday vibe with OPI! 
Ik heb de lakjes Big Apple Red en de Miami Beet. Voor swatches kijk snel verder.Ik heb al helemaal zin in de vakantie en wil altijd al eens naar Amerika en dan het liefst naar New York of Miami. Maar dat zit er eerst nog even niet in denk ik. Ik ga wel over 2 weken naar Turkije en daar heb ik ook mega veel zin in.
Ik heb deze twee lakjes gekozen omdat de naam en de kleur mij heel erg aanspreken. 

“Big Apple Red” (item NL N25)
Weekje New York in het vooruitzicht? Shop till you drop! De Big Apple heeft naast zijn imposante gebouwen een ruime keuze aan winkels voor de ware shopaholic. Als fashionista ben je daar dus ongetwijfeld op het juiste adres. Maak je nagels alvast appeltjes rood voor een fashionable look! 


Ik vind de kleur in 'real life' nog gaver dan wat ik in de persberichten zag. Hij is echt appeltje rood en geeft een mooie gloed! Hij dekt erg mooi in 2 dunne laagjes en zoals jullie misschien kunnen zien , zie je op de foto's dat het witte randje van mijn nagel er nog een heel klein beetje doorheen schijnt. Dit is natuurlijk weg als je de laagjes iets dikker aanbrengt. Als je echt opvallende rode nagels wilt , is dit de kleur. Ik vind het een erg prettige lak die snel droogt. 

Miami Beet” (item NL B78)
Houd je van het bruisende uitgaansleven, maar ook van wuivende palmbomen? Dan is Miami voor jou the place to be! Deze bestemming heeft de allerhipste hotspots en het is dan ook zien en gezien worden. Steel de show met dit knallende paarse kleurtje!

Wat een aparte maar mooie aubergine achtige kleur. Een aubergine kan soms ook verschillend van kleur zijn of lijken, dat heeft lak ook. In de zon lijkt hij weer heel anders dan on de schaduw of onder het licht. Hij dekt erg mooi in in 2 dunne laagjes en droogt ook in een prima snelle tijd! Hij dekt iets meer dan de Big Apple Red waardoor je hier totaal niet je witte randje zien van je nagel.

Ik vind het echt aanraders , het zijn leuke aanwinsten aan het O.P.I. assortiment.
OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl 
Adviesverkoopprijs € 13,95

Q: Koop jij een lakje sneller als het een leuke naam heeft?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.