maandag 27 juni 2011

Papagena : eyeliner pen + nailpolish


Vanaf Juli komt er in Nederland de nieuwe trend edition in de schappen van Catrice genaamd : Papagena. Dit is een collectie die geïnspireerd is op de Amazone Jungle trend. Vastberaden amazones tonen hun vrouwelijke kracht met een stoere make-uplook op basis van rijke groene- en kaki-tinten met felle accenten in roze, oranje en mosterdgeel. Ik heb in Duitsland al 2 producten kunnen krijgen. Ik wilde graag meer, maar of bijna alles was uitverkocht of de collectie was er nog niet. Ik heb een mooie nagellak en een eyeliner pen gekocht.Helaas was er nog maar één lakje van de collectie. De paarse C04 Bird of Paradise. Het flesje ziet er hetzelfde uit als de standaard collectie alleen heeft deze een matte dop met glimmende letters 'Catrice' in het kleurtje van de lak.

Dit paarse lakje is erg dekkend en dekt ook super in 1 laagje. Maar jullie weten het , ik hou van twee dunne laagjes zodat het er net even wat mooier en netter op zit. Het is een cream laje die een mooi en totaal niet standaard paars kleurtje heeft.Hij is erg intense van kleur en heeft een erg mooie glans. Hij droogt goed en brengt fijn aan. 

Ik ga zeker proberen nog meer nagellakken proberen te krijgen uit deze collectie, want ze lakken erg prettig en vind de ander kleuren erg mooi. 
Ze kosten € 3,49 Ik heb periodes dat ik de eyeliner veel gebruik. Vaak is dit alleen maar zwart. Toen ik deze groene kleur zag wilde ik deze erg graag hebben. Ik heb de witte nog in mijn hand gehad maar ik weet gewoon van mezelf dat ik die toch niet ga gebruiken. Deze legergroene kleur daarentegen heb ik nu al meerdere keren gebruikt.

Het is de legergroen kleur genaamd: C03 Welcome to the Jungle .Hij heeft een mooi puntje die stevig is waardoor je erg makkelijk een strak lijntje kunt trekken. Hij is totaal niet hard en voelt zelfs zacht aan. Hij geeft goed kleur af en kunt de kleur intenser maken door het in laagjes op te bouwen. Je kunt er zowel dikke als dunne lijntjes mee maken.  Met deze pen kun je je ogen extra uitdrukking geven.
Hij is er ook nog in één tint lichter en die heeft mijn moeder gekocht. Die is ook erg mooi van kleur en is meer naar de grasgroene kleur.
Ze kosten €2,99 

De collectie ligt vanaf juli in de winkels van Kruidvat en het is een trend edition waardoor hij maar tijdelijk is en op = op!
Wil je weten wat er nog meer in de collectie zit , neem dan even hier een kijkje.

Q: Ga jij iets van deze collectie kopen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.