zondag 26 juni 2011

PYTHON LOOK VAN BIGUINEDe mooie nieuwe zomercollectie van BIGUINE heet PYTHON. De warme, zomerse kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor een intense look. De bronzing powder is een collectors item met het reliëf van een python en in de kleuren van de woestijn.


De producten


GLOSS & SHOCK POWER NAUL POLISH
Schokbestendige glanzende nagellak. De ultraglanzende textuur blijft lang zitten en is snel droog. Verkrijgbaar in de kleuren Nude skin, Over Brown en Underbrown.
Inhoud: 10ml
Verkoopprijs: € 8,50


SUBLIME GLOSS
Een stralende glimlach door de heldere, intense kleuren gedurende de hele dag. Deze nieuwe kleuren van Biguine geven de lippen kleur en glans en blijft langdurig zitten. De vernieuwde verpakking zorgt dat deze gloss makkelijk is aan te brengen. Verkrijgbaar in de kleuren Spicy, Cocooning en Sensitive.
Verkoopprijs: € 12,90


ROLL ON EYESHADOW
Deze elegante, transparante verpakking is als een juweel. Door het roll-on systeem is deze oogschaduw makkelijk aan te brengen. Het kogeltje rolt zacht over het ooglid en laat precies de juiste hoeveelheid poeder achter om de ogen te laten stralen. Verkrijgbaar in de kleuren Poudre de Soleil, Sable Doré en Terre de Sienne.
Verkoopprijs: € 9,90


BRONZING POWDER TERRE DE SOLEIL
Ontdek in deze grote, heldere verpakking een poeder die zacht en fijn van textuur is en die een verbluffend natuurlijke en zongebrande kleur geeft, zelfs als de zon al onder is. De gouden parels zorgen voor een gezonde vakantiekleur. Het reliëf van de python is zichtbaar in de poeder. Verkrijgbaar in de kleuren Doree en Ambree.

Verkoopprijs: € 19,90

Deze limited edition is per direct verkrijgbaar.

Q: Welke producten spreken jou aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.