dinsdag 21 juni 2011

Review: Sephora Instant Moisture MaskToen ik een tijdje geleden de Sephora in liep viel mijn oog meteen op deze mooie roze shaker!
De kleur en verpakking alleen al spraken me al aan, wat er in zat dat wist ik toen nog niet.
Het bleken later 4 maskers te zijn die je kon aanmaken met water.
Toen was ik helemaal verkocht, want hier houdt er nou niet van een lekker maskertje die ook nog eens super leuk verpakt is!

Wat is het precies?
Een thuis masker dat de huid intensief hydrateert.

Wat moet het doen? 
Mix it up wanneer je huid een boost nodig heeft! Het creëren van een verfrissend maskerwas nog nooit zo makkelijke, giet een pakket in de meegeleverde shaker, voeg water toe en schud. In slechts vijf tot tien minuten, ziet de huid er gladder, rustiger, en de teint ziet er mooier uit. HydroSenn +, een plantaardige werkzame stof, biedt direct comfort, zelfsbeter dan hyaluronzuur.

Uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan en heb ik eindelijk eens een maskertje gemaakt.

Een super lieve en gezellige roze shaker met 4 zakjes poeder
Op de shaker staat heel handig in plaatjes wat je moet doen.
De verpakking van het masker.
Een witte romige substantie blijft over nadat ik de poeder met het water heb gemengd
Een lekker dik masker.
Mama heeft een lekker dikke laag op mijn gezicht gesmeerd. Ik voelde me net een smeltend ijsje!


Het masker zelf had wel een bijzondere geur, het deed me denken aan deodorant voor mannen! Een fris luchtje alleen niet heel vrouwelijk! Ook wordt het masker niet hard en zodra je gezicht wat warmer wordt begint het (net als een ijsje) te smelten. Ik had de klodders uiteindelijk onder aan mijn kin. Misschien ook, omdat het wel heel dik op mijn gezicht zat.
Na 10 minuten mag ik het masker er af halen en voelt mijn gezicht bijzonder glad aan!
Dit is zeker een goede aankoop geweest! 1 zakje is genoeg om 3 mensen het gezicht mee in te smeren dus mama en zusje deden ook gezellig mee.

Het Instant Moisture Mask van Sephora kost €8,50.
  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.